EL:CON ODENSE

EL:CON i Odense tilbyder et omfattende produkt- og servicesortiment til kunderne. Med egen projekt- og serviceafdeling er det muligt for kunden at samle alle elopgaver ét sted. Det gælder både traditionelle og højt specialiserede løsninger – fra små serviceopgaver til store entrepriser.

Vores serviceafdeling har base i hjertet af Odense og er en del af en landsdækkende virksomhed med en bred kompetencepalette.

Vi deler lokationen i Odense med vores afdeling for bygningsautomatik, der huser specialister inden for blandt andet styring, regulering og overvågning af varme-, ventilations- og køleanlæg. Vi skræddersyer løsninger og assisterer din virksomhed fra start til slut i processen.

Speciale i alarmer

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmeradgangskontrol og videoovervågning. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid.

Ring til vores døgntelefon

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en døgntelefon. Ring 7266 7000 - så vil vores velkvalificerede medarbejdere hjælpe dig.

Ledelse

Jens Christian Lundholt

Jens Christian Lundholt

Regionsdirektør, Syd

+45 4122 2264

jelu@elcon.dk
Jesper Lund Hansen

Jesper Lund Hansen

Servicechef, Syd

+45 4122 2393

jelh@elcon.dk
Morten Nørgaard

Morten Nørgaard

Projektchef, Syd

+45 4122 2304

morn@elcon.dk

Service

Ole Jakobsen

Ole Jakobsen

Serviceleder

+45 4122 2314

olja@elcon.dk