EL:CON GRENAA

EL:CON Grenaa er en stærk lokal spiller på Djursland. Vi tilbyder et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede. Vi udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter.

Læs eksempler på opgaver EL:CON Grenaa har udført:

Typiske opgaver for Grenaa-afdelingen omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Grenaa omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Sikring

Fra vores afdeling i Grenaa udfører vi sikringopgaver på hele Djursland og op til Aalborg, Nordjylland og Himmerland for både private, erhverv og det offentlige,  og vi har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger:

  • AIA godkendelse: Vi er løser elektronisk overvågning professionelt.
  • ABA godkendelse: Vi er kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer.
  • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

  LÆS MERE OM VORES SIKRINGSKOMPETENCER

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Døgnservice

EL:CON Grenaa har altid en tekniker i nærheden - og vi har elektrikerdøgnvagt 24/7 på telefon 7266 7000.

Ledelse

Ledelse
Michael Hemicke

Michael Hemicke

Regionsdirektør, Østjylland

+45 4122 2205

mihe@elcon.dk
Palle Jørgensen

Palle Jørgensen

Servicechef

+45 4122 2363

pall@elcon.dk

Service

Palle Jørgensen

Palle Jørgensen

Servicechef

+45 4122 2363

pall@elcon.dk
Jesper Nielsen Hindkjær

Jesper Nielsen Hindkjær

Serviceleder

+45 4122 2496

jnh@elcon.dk
Kenneth Holst Pedersen

Kenneth Holst Pedersen

Serviceleder

+45 4122 2495

kehp@elcon.dk

Sikring

Claus Laursen

Claus Laursen

Serviceleder

+45 4122 2466

cla@elcon.dk