EL:CON SKIVE A/S

EL:CON i Skive udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til større projekter. Som del af EL:CON kan vi tilbyde dig at samle alle dine opgaver ét sted. Eksempler på løsninger er:

  • Total elentreprise på Skive Rådhus' nye tilbygning med innovative grønne tiltag
  • Elentreprisen på nybyggeri af Videncenter Thy-Mors med KNX-løsninger
  • Rådgiver og leverandør af elentreprise for landsdækkende BAUHAUS

Vi rådgiver, monterer og installerer solceller. Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder vi fiberinstallationer og trådløse netværk. Vi leverer og servicerer omstillingsanlæg, både analogt og digitalt.

Industriservice

Industriservice vækster for os - og det er ikke uden grund. Vores industri-kunder har nemlig set fidusen i at samle alle tekniske opgaver hos en lokal leverandør, der løser det hele. Vi kalder det 100 % service og tilbyder ganske enkelt at klare alle reparationer, installationer og optimeringer med kompetent personale og til en fast lav pris.

Sikring

Vi udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har egen AIA godkendelse og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV og adgangskontrol. Med egen ABA godkendelse er vi også kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer. Vi udfører også lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnalæg.

Alt sammen naturligvis med 24 timers service.

Kjeld Jacobsen A/S og EL:CON Skive

I starten af 2012 overtog EL:CON elfirmaet Kjeld Jacobsen A/S. Dermed blev der taget hul på et nyt kapitel ved at dele kontor, lager og viden på H.C. Ørstedsvej 30 i Skive. I starten af 2017 er EL:CON flyttet i nye lokaler på Gemsevej 15 i Skive

Ledelse

Tim Pindstofte

Tim Pindstofte

Regionsdirektør, Midt-Vest

+45 4174 4028

tipi@elcon.dk
Kim Andersen

Kim Andersen

Serviceleder

+45 4174 4806

kian@elcon.dk

Salg

Peter Ebskov

Peter Ebskov

Salgsdirektør

+45 4122 2400

pe@elcon.dk

Service

Kim Andersen

Kim Andersen

Serviceleder

+45 4174 4806

kian@elcon.dk

Sikring

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Sikringsleder, Region Midt-Vest

+45 4174 4080

heje@elcon.dk