EL:CON STØVRING

EL:CONs afdeling i Støvring huser et hold højt specialiserede medarbejdere, der er eksperter i nyetabering, vedligehold og anlægsarbejde på elforsyningsanlæg.

Vi er landsdækkende og har flere specialer inden for forsyningsanlæg. Vores afdeling i Støvring får hele landet som dækningsområde og er en del af EL:CONs Trafik & infrastrukturafdeling. Vi er i stand til at løse alt fra enkelte vedligeholdelsesopgaver til store, komplekse anlægsprojekter. Vi er kvalificeret i at varetage rollen som driftleder på højspændingsanlæg for din virksomhed.

Forsyningsanlæg

Som kunde hos EL:CON får du en erfaren samarbejdspartner inden for nyanlæg, drift og vedligeholdelse af elforsyningsanlæg. Vi assisterer dig gerne i de indledende faser og skaber et økonomisk overblik over dit projekt - vi har kompetencer som driftsansvarlig virksomhed.

Er du ejer af et elproducerende anlæg eller højspændingsinstallationer? EL:CON tilbyder driftansvarsaftaler på forsyningsanlæg, og at dit anlæg vedligeholdes og efterses i overensstemmelse med anlæggets vedligeholdelsesvejledninger - se mere her.

 

Ledelse

Jens Christian Lundholt

Jens Christian Lundholt

Regionsdirektør, Syd

+45 4122 2264

jelu@elcon.dk
Peter Krogh Melgaard

Peter Krogh Melgaard

Funktionschef

+45 4122 2239

pmel@elcon.dk