EL:CON

INDEKLIMA

VVS installationer er en væsentlig del af vores vision om at være 100 % leverandør i EL:CON, uanset om du er privatkunde, offentlig eller virksomhed. Derfor har vi en specialafdeling inden for indeklima, som har hovedsæde i Skive, men er landsdækkende inden for rådgivning, projektering, montage og service.

Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger - lige fra målinger og gennemgang af den eksisterende situation, over udarbejdelse af løsningsforslag, til installation og hjælp til drift og service.

Optimering af eksisterende anlæg

Vi tænker naturligvis også på den økonomiske vinkel. Vi kan derfor også rådgive og hjælpe dig i forhold til eksisterende anlæg. Erfaringer viser, at institutioner og virksomheder med ventilationsanlæg kan spare op til 50 % af udgifterne til el og varme ved at justere anlægget, så det passer bedre til det faktiske behov. Se blot disse tre eksempler:

Hver eneste dag udfører vi traditionelt blikkenslagerarbejde, et hav af etableringsopgaver, renoveringer og reparationer inden for vand-, varme og sanitetsforsyninger samt blæs-, vakuum- og trykluftinstallationer til industrien.

Vi er autoriseret VVS-installatør og ISO-certifieret inden for køl.

 

Ledelse

Jens Christian Lundholt

Jens Christian Lundholt

Regionsdirektør, Syd

+45 4122 2264

jelu@elcon.dk
Mike Boutrup

Mike Boutrup

Funktionschef

+45 4174 4114

mibo@elcon.dk

Service

Bjarne Mortensen

Bjarne Mortensen

Funktionsleder

+45 4174 4108

bmo@elcon.dk