EL:CON SLAGELSE

EL:CON Slagelse

Hos EL:CON i Slagelse tilbyder vi dig et omfattende produkt-og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle inden for elservice og de højt specialiserede.

Tidligere Espenheins Eftf. A/S i Slagelse

Med opkøbet af Espenheins Eftf. A/S vil EL:CON sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen er Espenheins Eftf. A/S’ 30 medarbejdere blevet en del af EL:CON.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

I EL:CON går vi forrest og sætter standarden for den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling.

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, tele- og datainstallation  for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder samt boligforeninger Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Slagelse omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Ledelse

Palle Jensen

Palle Jensen

Regionsdirektør, Øst

+45 4122 2232

peje@elcon.dk

Salg

Kenneth Savnik Adamsen

Kenneth Savnik Adamsen

Salgschef Region Øst

+45 4122 2276

kesa@elcon.dk

Service

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Servicechef

+45 2819 4656

lras@elcon.dk
Dan Vollertzen

Dan Vollertzen

Serviceleder

+45 9282 1330

davo@elcon.dk