Nørre Aaby

Industrivej 12B
5580 Nr. Åby

 

Tel +45 7266 7090 | E-mail: nr-aaby@elcon.dk 

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

Hos EL:CON i Nørre Aaby har vi fokus på vedvarende energi, og vi tilbyder dig et omfattende produkt- og servicesortiment med varmepumper og solceller. Som en del af EL:CON giver vi dig fordelene ved at samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle og de højt specialiserede.

Typiske opgaver hos EL:CON i Nørre Aaby  omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Døgntelefon og service hos dig

Vi har service i fokus. Vi udfører alle typer elopgaver fra store projekter til små serviceopgaver.

Vi kan altid hjælpe dig. Vi har en døgntelefon - ring 7266 7000 - og vores velkvalificerede medarbejdere rykker ud til dig.

  DØGNVAGT - RING 7266 7000
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Service & Sikring

Rasmus Bodin Larsen

Rasmus Bodin Larsen

Servicechef, Syd

+45 72667393

rbla@elcon.dk
Christian Ploug Mose

Christian Ploug Mose

Sikringsleder

+45 4122 2842

chpm@elcon.dk

Fiber Øst

Tonny Victor Riisgaard

Tonny Victor Riisgaard

Konstitueret funktionschef, Fiber Øst

+45 4122 2449

tonr@elcon.dk