SKIVE

Gemsevej 15
7800 Skive

 

Tel +45 7266 8100 | E-mail: skive@elcon.dk

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

EL:CON i Skive udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til større projekter. Som del af EL:CON kan vi tilbyde dig at samle alle dine opgaver ét sted. Eksempler på løsninger er: 

  • Total elentreprise på Skive Rådhus' nye tilbygning med innovative grønne tiltag
  • Elentreprisen på nybyggeri af Videncenter Thy-Mors med KNX-løsninger
  • Rådgiver og leverandør af elentreprise for landsdækkende BAUHAUS

 Vi rådgiver, monterer og installerer solceller. Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder vi fiberinstallationer og trådløse netværk. Vi leverer og servicerer omstillingsanlæg, både analogt og digitalt.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Skive omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Sikring

Vi udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger: 

  • AIA godkendelse: Vi er løser elektronisk overvågning professionelt.
  • ABA godkendelse: Vi er kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer.
  • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

 Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

  LÆS MERE OM SIKRING

Kjeld Jacobsen A/S og EL:CON Skive

I starten af 2012 overtog EL:CON elfirmaet Kjeld Jacobsen A/S. Dermed blev der taget hul på et nyt kapitel ved at dele kontor, lager og viden på H.C. Ørstedsvej 30 i Skive. I starten af 2017 er EL:CON flyttet i nye lokaler på Gemsevej 15 i Skive

Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Service

Jesper Godsk

Jesper Godsk

Servicechef

+45 4174 4097

jego@elcon.dk

Sikring

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Servicechef, Sikring Midt-Vest

+45 4174 4080

heje@elcon.dk