SKIVE

Gemsevej 15
7800 Skive

 

Tel +45 7266 8100 | E-mail: skive@elcon.dk

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

EL:CON i Skive udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til større projekter. Som del af EL:CON kan vi tilbyde dig at samle alle dine opgaver ét sted. Eksempler på løsninger er:

  • Total elentreprise på Skive Rådhus' nye tilbygning med innovative grønne tiltag
  • Elentreprisen på nybyggeri af Videncenter Thy-Mors med KNX-løsninger
  • Rådgiver og leverandør af elentreprise for landsdækkende BAUHAUS

Vi rådgiver, monterer og installerer solceller. Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder vi fiberinstallationer og trådløse netværk. Vi leverer og servicerer omstillingsanlæg, både analogt og digitalt.

Industriservice

Industriservice vækster for os - og det er ikke uden grund. Vores industri-kunder har nemlig set fidusen i at samle alle tekniske opgaver hos en lokal leverandør, der løser det hele. Vi kalder det 100 % service og tilbyder ganske enkelt at klare alle reparationer, installationer og optimeringer med kompetent personale og til en fast lav pris.

Sikring

Vi udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har egen AIA godkendelse og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV og adgangskontrol. Med egen ABA godkendelse er vi også kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer. Vi udfører også lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnalæg.

Alt sammen naturligvis med 24 timers service.

Kjeld Jacobsen A/S og EL:CON Skive

I starten af 2012 overtog EL:CON elfirmaet Kjeld Jacobsen A/S. Dermed blev der taget hul på et nyt kapitel ved at dele kontor, lager og viden på H.C. Ørstedsvej 30 i Skive. I starten af 2017 er EL:CON flyttet i nye lokaler på Gemsevej 15 i Skive

Ledelse

Tim Pindstofte

Tim Pindstofte

Regionsdirektør, Midt-Vest

+45 4174 4028

tipi@elcon.dk

Service

René Sjørup Nielsen

René Sjørup Nielsen

Serviceleder

+45 4174 4014

rsjn@elcon.dk
Morten Busk Klitte

Morten Busk Klitte

Serviceleder

+45 4174 4821

mobk@elcon.dk

Sikring

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Sikringsleder, Region Midt-Vest

+45 4174 4080

heje@elcon.dk