IT OG DATA

SIKKERHED I DRIFT OG TEKNOLOGI

Kommunikation er andet og mere end en telefon og en internetforbindelse. Skal du have nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

Teknologiske kvalitet og driftssikkerhed

EL:CON er partner med de førende producenter på markedet, og dermed er du garanteret løsninger i den bedste teknologiske kvalitet og driftssikkerhed.

 

 

Vi kan rådgive dig, hvadenten du er på udkig efter:

 • Netværksløsninger til industrien
 • En ekstern IT-afdeling - eller blot en mindre IT-løsning
 • Hurtig IT-service hos dig

Når du vælger EL:CON som leverandør, kan vi sammen finde den bedste løsning med alt inden for datakommunikation i både store og små løsninger. 

  FIND OS HER

KLIK PÅ VIDEOEN OG LÆR MERE OM EL:CONS KOMPETENCE INDEN FOR IT OG DATA

VIDEOPRÆSENTATION

IT OG DATA

ÉN ENKELT FIBER

Vi leverer komplette løsninger lige fra centraludstyr til kundebokse, hvor vi over bare én enkelt fiber kan levere internet, telefoni samt både digitalt og analogt TV.

En fremtidssikret fiberforbindelse 

Fibernet er nutidens og fremtidens kommunikationsvej. Det indgår i en eller anden form i næsten alle kommunikationsløsninger i dag: Som "backbone" mellem forskellige netværksafsnit i virksomheder, i industrielle net samt i større infrastrukturer og bredbåndsnet.

Alle typer løsninger

EL:CON leverer og projekterer netværksløsninger, der indgår i bredbåndsnet hos bl.a. el-selskaber, private udbydere og antenneforeninger.

Vi behersker alle typer løsninger lige fra projektering og splidsning til avancerede målinger og test. Derfor kan vi både tilbyde både at stå for driften af løsningerne og yde teknisk support.

Udvalgte cases

Se hvordan vi har hjulpet andre

Vi kan også hjælpe dig

IT OG DATA

VI LEVERER SIKKER OG TIDSTRO IT-LØSNINGER

Kompleksiteten i virksomhedernes produktionsafsnit stiller øgede krav til datakommunikation mellem maskiner og styringssystemer.

For eksempel er mange varmeværker og renseanlæg afhængige af hele tiden at kunne kommunikere med pumpestationer eller lignende ude i landskabet. Det stiller specielle krav til robusthed og til sikker og tidstro kommunikation, specielt hvis der indgår sikkerhedsudstyr eller vitale processer. Samtidig er der behov for en høj og sikker oppetid.

Vi udvikler selv løsninger

EL:CON har både standardløsninger og egenudviklede løsninger til at tilgodese de fleste behov. Vi tilbyder dig at stå for fjernovervågning eller kommunikation mellem teknisk udstyr i EL:CONs eget lukkede, trådløse tekniknet.

IT OG DATA

VI HAR STYR PÅ WAN, LAN OG VPN

EL:CON kan levere løsninger inden for alle former for netværk: LAN, WAN og VPN. Vi hjælper virksomheder med netværk, som forbinder medarbejdere og afdelinger og skaber hurtigt flow af kommunikation.

Få et godt netværk 

Skal der installeres et lokalt netværk - trådløst eller kabelbaseret - i din virksomhed? Eller skal flere lokale netværk kunne kommunikere med hinanden?

Så kan EL:CON levere løsningen. Det gælder også, når medarbejderne har brug for at komme i kontakt med netværket, når de er på farten eller arbejder hjemme.

Vi kan hjælpe dig lige fra behovsafdækning, konfiguration og installation til en drifts- og serviceaftale tilpasset til dine behov med eksempelvis løbende servicering og kort reaktionstid i tilfælde af fejl.

Vi har netværk til alle behov

Vi leverer og konfigurerer netværksudstyr til netværk i alle størrelser med struktureret kabling og faste metoder for test og fejlfinding, eftersyn og support.

Når vi siger alle størrelser netværk, mener vi alle størrelser af netværk - lige fra små lokale afdelingsnetværk til store netværk med flere hundrede brugere og kapacitet i gigabitklassen.

Vores kompetence dækker blandt andet:

 • Switche inklusiv programmering med prioritering af data og tale
 • Routere
 • Firewalls
 • VPN-udstyr
 • og ikke mindst styring til trådløse netværk

IT OG DATA

MERE END BARE ET NETVÆRK

En IT-løsning er naturligvis langt mere end bare installation af et netværk. EL:CON kan påtage sig den fulde leverance, dimensionering og konfiguration af både servere, klientmaskiner og mailsystemer.

Skal vi være din IT-afdeling?

Faktisk kan vi endda være "din IT-afdeling", hvor vi løbende fjernovervåger dit IT-system og hjælper med driftsopgaver og opgraderinger. Vi yder også support til brugerne og deres eventuelle hjemmearbejdspladser.

Vi kan hjælpe med at installere diverse applikationer og hjælpeprogrammer:

 • Backup
 • Antivirus
 • Antispyware
 • Systemovervågning

Kontakt EL:CON

Skal EL:CON levere din næste IT-løsning? 

  KONTAKT EL:CON