Brandanlæg_2019

EL:CON SIKRING TILBYDER VORES KUNDER EN BRED PALLETTE INDEN FOR SIKRINGSLØSNINGER - BLANDT ANDET BRANDCENTRALER

ESMI BRANDCENTRAL - BRUGERVENLIG BRANDCENTRAL TIL ALLE BYGNINGER

Hos EL:CON Sikring tilbyder vi vores kunder en bred pallette inden for sikringsløsninger – blandt andet automatisk brandanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV) og automatisk røgudluftning (Ru).

Med en ESMI brandcentral får I et brandanlæg, der lever op til de høje krav, som stilles til moderne byggeri. En ESMI brandcentral overholder naturligvis også alle gældende sikringsklasser og regler (DS, ISO, IEC, EN).

Alle vores brandanlæg/brandcentraler bliver bygget som adressérbare samt konventionelle systemer.

Når vi bygger en ESMI brandcentral, bliver den bygget efter DBIs retningslinjer og i tæt samarbejde med DBI og vores grossister. Alle projekterende medarbejdere i EL:CON er personcertificerede, hvilket gør os til nogle af de førende, når det gælder opsætning og servicering af ESMI brandcentraler.

EL:CONs brandanlæg repræsenterer kvalitet og smidige installationer, som gør, at vi er stærke i samarbejdet med alle typer underleverandører.

Skal EL:CON sikre din virksomhed?
Kontakt os på telefon 7266 7000
Mail: elcon@elcon.dk 

Brandanlæg2_2019

EL:CON SIKRING TILBYDER VORES KUNDER BRANDANLÆG BLANDT ANDET FRA ESMI

TEKNISK DATA ESMI BRANDANLÆG

Vi udfører system-integrationstests i tæt samarbejde med andre entreprenører. Vi tilbyder management-systemer til størsteparten af de brandanlæg og brandtekniske løsninger, vi forhandler. Et af vore populære brandcentraler er fra producenten ESMI.

Vi servicerer alle åbne ABA-anlæg. Brandanlæg fra EL:CON leveres med en modulær, brugervenlig brandcentral til alle typer af bygninger.

Se mere om teknikken bag ESMI brandanlæg her

Brandanlæg1_2019

EL:CON SIKRINGSTEAM ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

SKAL VI SIKRE DIN VIRKSOMHED?

EL:CONs dygtige sikringsteknikere er klædt fuldt på til montering, tests samt service på installationerne.

EL:CONs sikringsanlæg bliver bygget efter DBI/F&P retningslinjer og regler. Alle projekterende medarbejdere i EL:CON er personcertificerede i den specifikke retningslinje.

Vi har afdelinger i hele Danmark - ring og få et uforpligtende tilbud eller sparring på dine sikringsinstallationer.