ELCONRotation

MULIGHED FOR ROTATION

EL:CON er en landsdækkende installationsvirksomhed med mange forskellige kompetencer og afdelinger. For at tilbyde vores lærlinge de bedste muligheder, har vi etableret en rotationsordning, så du har mulighed for at udvide dit faglige felt og begynde din specialisering allerede i læretiden.

 

ELCON_blivlaerling_Mikkel

MIKKEL OM ROTATION

»Jeg har taget en del af min læretid i rotation på EL:CONs tavleværksted i Hornslet. Her fik jeg i fire uger mulighed for at fordybe mig i automation og tavler. Det har været en fed oplevelse, hvor jeg har lært en masse, som jeg ellers ikke er stødt på i løbet af min læretid.

Selv om rotationen betød, at jeg for en periode skulle rykke fra Sjælland til Jylland, så har det været det hele værd. Jeg fik en god modtagelse af mine jyske kollegaer, så jeg følte mig hurtigt hjemme. Og vigtigst har opholdet givet mig lyst til at dyrke min interesse for automation og styring endnu mere. Det er meget sandsynligt, at det er den faglige retning, jeg skal specialisere mig inden for i fremtiden.«

Mikkel, udlært i EL:CONs Roskilde-afdeling i august 2016

ELCON_blivlaerling_Mikkel

RASMUS OM ROTATION

»Rotationsordningen giver EL:CONs lærlinge en helt unik mulighed for at udvikle faglige kompetencer i andre EL:CON-afdelinger. Jeg er i lære som installationselektriker i EL:CONs Holstebro-afdeling, men har været i rotation i EL:CONs sikringsafdeling i Roskilde i tre måneder.

Jeg er bare kastet ud i opgaverne i Roskilde. Det er lige den type opgaver, jeg brænder for.«

Rasmus, lærling i EL:CONs Holstebro-afdeling