NYHEDER

Ingmars er udlært elektriker hos EL:CON - med to flotte 12-taller

Ingmars Jansons er udlært elektriker den 31. december 2018 hos EL:CON i Viborg – og det med to flotte 12-taller og dermed udsigt til at modtage fagets medalje.

Ingmars Jansons udlært i Viborg

Det skinner igennem, at her er tale om en fagligt dygtig elektriker. Men el-faget er ikke helt ukendt for Ingmars, for han er faktisk oprindeligt udlært el-montør i Letland.

»Og jeg har arbejdet som el-montør i mit hjemland gennem seks år, inden jeg kom til Danmark. Med min uddannelse som elektriker her i Danmark har jeg fremtidssikret og opgraderet min viden inden for faget«, fortæller Ingmars, der har sagt ja til at fortsætte hos EL:CON i Viborg.

»Ingmars er hamrende dygtig til specielt industriservice og besidder et gå-på-mod ud over det sædvanlige. Så vi er helt tilfredse med, at han ønsker at arbejde videre med det område her i serviceafdelingen. Og han er desuden meget vellidt blandt kollegaerne«, tilføjer serviceleder Jan Kristensen.

Elektriker Thomas Hellerup er Buddy (mentor) for Ingmars: »Han har et godt håndelag med sin baggrund inden for el-faget. Han har ikke brugt sin mulighed for at snakke med mig som Buddy særlig meget, nok fordi han har været godt selvkørende helt fra starten«.

Kommende automationsteknolog
Måske stopper Ingmars ikke sin uddannelsesrække ved den nye status som udlært elektriker. Han har overvejelser om måske på sigt at læse videre til automationsteknolog: »For jeg brænder virkelig for industriservice«.
Blandt andet derfor har han benyttet sig af EL:CONs rotationsordning for lærlinge og tilbragte tre måneder i Automationsafdelingen i Hornslet: »Her fik jeg for alvor øjnene op for mulighederne med automation, det var en rigtig god oplevelse, og jeg har lært mange nye ting om faget«, forklarer han.

Men lige nu og et godt stykke tid fremover er det EL:CON i Viborg, der får den nyudklækkede elektrikers fulde faglige opmærksomhed: »Jeg er virkelig glad for at køre ud på industriopgaver med min gode kollega René (Sjørup, red.), som jeg hele tiden kan lære meget af«.

Derhjemme er det Ingmars kone og lille søn på to år, der er i centrum: »Uh, der er så meget, jeg gerne vil lære og opleve med min lille søn. Men der bliver da heldigvis også tid til interessen for musik, hi-fi-systemer og cykling«, smiler den nye elektriker fra Viborg.

EL:CON køber aktiviteterne i Utility Solutions af Eniig

Opkøb af Utility Solutions

EL:CON A/S har netop indgået aftale med Eniig a.m.b.a. om overtagelse af aktiviteterne i Utility Solutions, som har base i Støvring. Med købet styrker EL:CON sin eksisterende forretning inden for det el-tekniske kompetenceområde infrastruktur & forsyning.

Ifølge administrerende direktør Jesper Knudsen stiller opkøbet kunderne stærkere: »EL:CON har mangeårig erfaring inden for etablering, drift og vedligeholdelse af el-forsyningsanlæg og vil med opkøbet af Utility Solutions få yderligere faglig kompetence«.

»Vi udbygger vores dækningsområde i Midt- og Nordjylland og føjer med overtagelsen af denne afdeling placeret i Støvring endnu en lokal afdeling til vores landsdækkende virksomhed. En af gevinsterne er, at vi i højere grad vil kunne imødekomme vores kunders behov for el-teknisk ekspertise«, udtaler Jesper Knudsen.


Direktøren glæder sig over opkøbet og fortæller, at udvidelsen af de el-tekniske specialkompetencer er en højt prioriteret del af EL:CONs strategi: »Vi ønsker at levere løsninger, der er fremtidssikrede og intelligente. Det vil sige, at vi sammentænker alt fra el-forsyning over el-installation og indeklima til adgangskontrol og overvågning, og vi vejleder kunderne i både projektering og installation«.


»Energioptimering er en integreret del af EL:CONs agenda. I det lys er købet er Utility Solutions endvidere interessant, fordi vi på el-forsyningen kan bidrage til både at skabe et velfungerende samfund og en renere planet«, fortæller regionsdirektør hos EL:CON, Jens Christian Lundholt.


»Utility Solutions har 15 højt specialiserede medarbejdere, der er eksperter i vedligeholdelse og anlægsarbejde på elforsyningsanlæg. Sammen med EL:CONs eksisterende medarbejdere på dette område, er vi nu i stand til at løse alt fra enkelte vedligeholdelsesopgaver til store komplekse anlægsprojekter på energiens motorveje«, forsætter Jens Christian Lundholt.


På billedet ses fra venstre: Regionsdirektør Jens Christian Lundholt, adm. direktør Jesper Knudsen, begge EL:CON A/S og fra Eniig a.m.b.a CFO Jesper Barslund Jacobsen og direktør for Eniig Energiteknik A/S Ken Thon.

Film om EL:CONs grundfortælling

EL:CONs Grundfortælling

Hos EL:CON dækker vi kundernes behov for el-teknisk ekspertise både lokalt og nationalt. Vi vejleder, vi installerer, og vi servicerer. Fra enkle installationer til komplekse løsninger, der stiller store krav til teknisk indsigt, faglig dygtighed og projektstyring. Vi er kendt og anerkendt for ordentlighed og godt arbejde. Se mere i vores nye film.

  EL:CONS GRUNDFORTÆLLING

 

Jan Kristensen fejrer 40 års jubilæum hos EL:CON i Viborg

Serviceleder Jan Kristensen kan den 1. maj 2018 fejre sit 40 års jubilæum hos EL:CON

Jan Kristensen 40 års jubilæum

Jan Kristensen har gennem fire årtier været tilknyttet samme installatørvirksomhed med adresse i Viborg, lige fra han startede som elektriker i 1978 til i dag. Kun hans titel har ændret sig nogle gange i løbet af karrieren, ligesom virksomheden også har ændret navn og størrelse.

»Vi var fire ansatte i det tidligere Agerkilde, da jeg startede som industrielektriker her i afdelingen,« husker Jan.

I dag hedder virksomheden EL:CON og er vokset sig til en anden størrelse, så den i dag tæller ca. 80 ansatte inklusive de ca. 22 lærlinge alene i Viborg.

»Ja, det vrimler med unge mennesker, vi sørger for at tage med ud på varierende opgaver, og det er skønt. Men af og til må jeg da lige gå ud og kigge på vores oversigtstavle med fotos, så jeg véd, hvem de forskellige er,« siger jubilaren.

Jan fortæller, at han heldigvis har bevaret arbejdsglæden intakt gennem alle 40 år: »Jeg møder hver morgen kl. 6.30, og det fortsætter jeg med i nogle år endnu. Jeg er gammel i faget og her i afdelingen, men mine år som elektriker ude i marken gør jo også, at jeg kan advisere vores egne montører i, hvor hos kunden, de finder de forskellige installationer – for dem kan jeg stadig huske,« smiler jubilaren.

I omegnen af 10 – 15 montører kører til dagligt i Jans tjeneste, og han besidder et branchekendskab og overblik, der er unikt: »Jan er firmaets mand og krumtappen her i Viborg. Han kender stort set alle kunderne, som da også beder om specifikt at tale med Jan, når de ringer, fordi han er så afholdt og altid finder en god løsning på opgaverne,« forklarer servicechef Per Eriksen.

Rolleskifte
Jan kørte som industrielektriker i de første ca. ti år af sin karriere men blev herefter overmontør som en naturlig følge af vækst og flere folk at holde styr på. Siden fik han titel som serviceleder og dernæst afdelingsleder for Viborg-afdelingen: »Da EL:CON opkøbte Agerkilde med afdelinger i Karup (blev dog afviklet og folkene overgik til Viborg, red.), Skive, Holstebro og Viborg, ønskede jeg at blive serviceleder for Viborg igen – det følte jeg mig bedst tilpas med, og det har jeg været lige siden.«

Tidligere kollega og servicechef i EL:CON Brian Borch Bryrup siger: »Da jeg startede som lærling i firmaet, fungerede Jan som overmontør. Han blev senere afdelingschef, mens jeg var projektleder, roller, som han ønskede, at vi byttede i 2014, da vi ændrede organisationsstruktur og igen fik vokseværk.«

Brian fortæller videre, at rolleskiftet ikke indebar de store ændringer i dagligdagen, for Jan fortsatte med at supplere afdelingen godt med sit store overblik qua sit store kundeengagement og –kendskab samt en faglighed, man kun finder blandt få: »Har man et spørgsmål, kan Jan altid finde et svar på det, og han har aldrig for travlt til at hjælpe.«

Rejsefeber og reception
Jan er bortrejst på selve dagen for sit 40 års jubilæum – han er nemlig på én af sine utallige rejser til det samme sted 80 kilometer øst for Malaga i Sydspanien, som han tager til, når rejsefeber rammer: »Ja, dér kommer vi flere gange årligt, for der er bare skønt.«

Derfor vil der først være reception for Jans indbudte kollegaer, familie og forretningsforbindelser fredag den 25. maj 2018 i Viborg Lounge.

Stort tillykke med jubilæet og flot klaret Jan:-)

40 års jubilæum som elektriker hos EL:CON

Elektriker Karl Laursen kan fejre sit 40 års jubilæum som elektriker hos EL:CON i Grenaa den 1. april 2018.

Karl Laursen 40 års jubilæum

Den 65-årige elektriker har bevaret sin arbejdsglæde og ser frem til endnu en dag på jobbet, når han står op om morgenen.

»Jeg tager ét år ad gangen! Og så længe jeg synes, det er sjovt at arbejde, fortsætter jeg. Det er heldigvis aldrig kedeligt at være elektriker, og trods mine mange år i branchen oplever jeg da stadig at komme ud på opgaver, der er nye for mig,« smiler jubilaren.

Arbejdsopgaverne varierer, men det er spjældarbejde, der er det foretrukne – altså at komme ud på forskellige »små« installationsopgaver.

»Karl er en rigtig all-round elektriker, ja, faktisk en »altmuligmand,« vi trygt kan sende ud på opgaver. Han er en stabil, vellidt og rar fyr, kollegaerne altid kan regne med. Han tager også gerne en lærling med sig, når han kører ud på opgaver,« siger serviceleder Jesper Nielsen Hindkjær, der har været Karls kollega i over 20 år.

»Jeg viser gerne vores lærlinge, hvilke opgaver, man kan blive udsat for i jobbet. De har en lidt anden tilgang til opgaveløsningen, end jeg har, men jeg tror, det er gavnligt, at generationerne kan tage ved lære af hinanden,« fortæller Karl.

Opgaver gennem en lang karriere
Karl har gennem sin lange karriere altid været tilknyttet virksomheden i Grenaa, som nu hedder EL:CON. Oprindeligt var navnet Søren Jensen, som blev opkøbt af ELROs installationsafdeling, som så igen blev overtaget af EL:CON i 2008.

Karls opgaveportefølje gennem en 40-årig karriere er lang, og den omfatter blandt andet installationer på Grenaa Havn i forbindelse med kontorbyggeri. Han har kurser og lang erfaring med installationer af hvidevarer, han har været »lånt ud« til EL:CONs Trafik og infrastrukturafdeling, da de skulle renovere gadelys på Djursland. Han har endda været tilknyttet afdelingen i Middelfart og været med til at installere belysning på fire togstationer.

»Det har altid været sjovt at arbejde med kollegaer fra andre afdelinger og se, hvordan de griber opgaverne an. Men jeg er altid glad for at komme hjem til afdelingen i Grenaa igen,« fortæller Karl.

Når Karl ikke er på arbejde i EL:CON bruger han tiden flittigt på børn, børnebørn, fiskeri og på den udenlandsk indregistrerede Toyota Supra, som dog lige skal have danske plader og en kærlig hånd, før den skal vises frem til opvisning: »Nej, det er ikke skovræs, I kommer til at se mig deltage i,« griner jubilaren.

Stort tillykke med jubilæet Karl:-)

EL:CON har vækstambitioner

Tim, Jesper Knudsen, Michael

EL:CON oplever vækst i hele landet, hvor både kundeportefølje og medarbejderstab vokser støt. For at sikre, at EL:CONs geografiske struktur og organisering understøtter væksten, har vi valgt at etablere en ny regionsopdeling.

Tim Pindstofte (t.v.) udnævnes til regionsdirektør for den nye Region Midt-Vest. Tim Pindstofte er hentet i EL:CONs egne rækker, hvor han i en årrække har været servicechef i Holstebro.

Michael Hemicke (t.h.) fortsætter som regionsdirektør med ansvar for den nye Region Østjylland.

»EL:CON har fortsat store ambitioner om at vækste i det landsdækkende eltekniske marked. Den nye struktur styrker både det landsdækkende og lokale fokus og ruster os således til fremtiden,« fortæller Adm. direktør Jesper Knudsen (i midten) og fortsætter: »Tim Pindstofte og Michael Hemicke er kompetente og erfarne ledere, der mestrer at drive en national strategi i en lokal forankring, og det er et privilegium at kunne sætte så stærkt et hold«.

Ud over Region Østjylland og Region Midt-Vest har EL:CON Region Syd og Region Øst samt en bred vifte af specialtekniske kompetencer.

Leif Ballegård fejrer 40 års jubilæum hos EL:CON

Montør Leif Ballegård kunne mandag den 1. januar 2018 kalde sig for 40 års jubilar hos EL:CONs Trafik og infrastrukturafdeling i Horsens

Leif Ballegård 40 års jubilæum

Montør Leif Ballegård kunne mandag den 1. januar 2018 kalde sig 40 års jubilar hos EL:CONs Trafik og infrastrukturafdeling i Horsens – og han fortsætter ufortrødent i afdelingen.

»Mine kollegaer og jeg mødtes lige til et rundstykke efter nytår for at fejre, jeg nu har 40 år på bagen på forsyningsområdet i Horsens – kun virksomhedsnavn og opgaverne har forandret sig gennem årene. De sidste ti år har jeg været beskæftiget med gadelys for EL:CON,« fortæller Leif.

Funktionschef Palle Jørgensen er da også rigtig glad for, at det netop er Leif, som er fast »Luftskipper« på kurvevognen på de daglige opgaver i Horsens, Skanderborg, Hedensted og Vejle: »Leif er god til at finde løsninger på daglige udfordringer og bestemt ikke sådan at slå ud af kurs.«

Svenskere uden strøm
Med 40 års erfaring inden for sit fag har Leif da også oplevet lidt af hvert: »Jeg husker især en storm i 2005, der nedlagde al strømforsyning i de sydlige Sverige. Svenskerne bad os i naboselskaberne om hjælp til at udbedre skaderne, og folk ankom fra flere nabolande. Jeg husker, at vi i alt ca. 2.500 mand arbejdede mindst 12 timer dagligt i flere uger på at få strømforsyningen op at køre igen. Vi boede på hotel og var kun hjemme i Danmark hver anden weekend,« griner Leif.

Han supplerer med oplysningen om, at der faktisk gik hele fem uger, inden alle i Sydsverige igen havde strøm.

Det var en helt anden storm, der rasede, dén januardag i 1978 for 40 år siden, da Leif startede hos dengang BHHH (Bjerre Hatting Herreds Højspændingsanlæg): »Vi var 5-10 mand, der trak bryderkabler i Ølsted under en hylende snestorm. Jeg tænkte, at dét her holder jeg ikke til,« griner jubilaren.

Men dét gjorde han! Og Leif tilføjer, at han ikke vil bytte sit udendørs arbejde med et inden for, når fx foråret står for døren og dagene bliver lyse.

Fra luft til jord
I begyndelsen af sin karriere arbejdede Leif og kollegaerne med vedligeholdelse af luftledningsanlæg.

»Dengang borede vi selv hullerne i jorden og udskiftede master løbende. Først senere kom der entreprenører ind over boreprocessen,« forklarer han.

Den 1. januar 1997 fusionerede BHHH og Horsens Belysningsvæsen og blev til Energi Horsens, der nogle år senere skiftede logo til EL:CON. Og Leif har været fast mand i virksomheden hele vejen igennem.

»Nu har vi efterhånden arbejdet i mange år med at lægge luftledningerne i jorden – men vi er endnu ikke helt færdige,« fortæller jubilaren.

I dag kører Leif fast med sin makker med kurvevognen i Horsens og omegn: »Jeg har altid været glad for min arbejdsplads og opgaverne, der er fulgt med og har ændret sig i løbet af årene – ellers havde jeg nok heller ikke været her så længe,« griner han.

»Leif er en meget påskønnet medarbejder, og han er værdsat af alle sine kollegaer. Ikke mindst på grund af hans altid positive og imødekommende indstilling. Vi er stolte af, at han har valgt at arbejde hos os i 40 år,« slutter Palle Jørgensen.

På billedet ses: 40 års jubilar Leif Ballegård bliver fejret af sine EL:CON-kollegaer. Og et kig til »Luftskipperen« i sin kurv.

EL:CON køber Intelligent Bygningsautomatik

EL:CON har købt virksomheden Intelligent Bygningsautomatik med base i Odense

EL:CON køber Intelligent Bygningsautomatik

EL:CON har købt virksomheden Intelligent Bygningsautomatik med base i Odense. EL:CON styrker hermed kompetencerne inden for de tekniske specialområder bygningsautomatik og CTS, og øger dermed mulighederne for at tilbyde kundetilpassede energi- og miljøoptimerende løsninger til det professionelle marked.

EL:CON har netop indgået aftale om overtagelse af virksomheden Intelligent Bygningsautomatik. Med købet styrker EL:CON sin eksisterende forretning inden for bygningsautomatik, digitalisering, Internet Of Things og industri 4.0.

Ifølge administrerende direktør Jesper Knudsen kommer opkøbet kunderne til gode: »Vi bliver landsdækkende med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, og kan således tilbyde kunderne løsning af alle typer opgaver inden for bygningsautomatik samt el-tekniske totalleverancer. Vi kan nu i langt højere grad imødekomme alle behov hos vores kunder - uanset om det er meget tekniske og komplicerede løsninger eller mere traditionelle opgaver inden for energioptimering,« fortæller Jesper Knudsen.

Endvidere understreger direktøren, at de teknologinære kompetencer udgør en afgørende del af væksten fremover, og at købet derfor er en central del af EL:CONs strategi, om at kunne tilbyde kunderne komplette el-tekniske løsninger med innovation i højsædet.

»Vi bliver endnu bedre rustet til at løse specialopgaver inden for bygningsautomatik, nu over hele landet, og derved tilbyde vores kunder endnu bedre energioptimerende og ressource-besparende løsninger, som understøtter den grønne omstilling,« siger Jørgen Kildahl Josefsen, funktionschef for CTS hos EL:CON.

Intelligent Bygningsautomatik har i dag 12 specialiserede medarbejdere inden for bygningsautomatik med primært fokus på Fyn og Sjælland. Med opkøbet bliver EL:CONs samlede CTS-afdeling et af de største TREND Technology Centre i Danmark.

De nuværende ejere i Intelligent Bygningsautomatik, Morten Bang Holmtoft og Ebbe Andersen, fortsætter som henholdsvis salgschef og teknisk chef i EL:CON CTS afdeling.

På billedet ses fra venstre: Fra ELCON A/S funktionschef Jørgen Kildahl Josefsen, regionsdirektør Jens Christian Lundholt, adm. direktør Jesper Knudsen og fra Intelligent Bygningsautomatik indehaverne Ebbe Andersen og Morten Bang Holmtoft

Niklas er udlært elektriker hos EL:CON – og får fagets medalje

Niklas Bo Sieborg er udlært elektriker hos EL:CON i Hornslet den 5. januar 2018 – og det med to gange 12-taller

Niklas Bo Sieborg

Niklas Bo Sieborg er udlært elektriker hos EL:CON i Hornslet den 5. januar 2018 – og det med to gange 12-taller, og dermed får han medalje for svendeprøven som elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik.

Niklas har været i voksenlære som elektriker hos EL:CON, og her bliver han som svend med opgaver i industrien. Før sin lærlingetilværelse prøvede han kræfter med andre fagområder: »Men jeg er ikke i tvivl om, at jeg har valgt den rette hylde som elektriker – med industriinstallationer som omdrejningspunkt.«

Niklas startede sin løbebane på arbejdsmarkedet som ufaglært datatekniker. Interessen for teknik var intakt, da han efterfølgende søgte ind på maskinmesteruddannelsen – og gennemførte første semester, men det var alligevel ikke lige »dét.«

»Jeg ville bruge hænderne samtidig med, at jeg kunne arbejde med teknik. Derfor søgte jeg ind til EL:CON som elektrikerlærling inden for områderne data og kommunikation i Aarhus-afdelingen,« fortæller den nybagte elektriker.

Efter det første år i Aarhus fandt Niklas ud af, at hans faginteresser gik i en lidt anden retning: »Jeg var mere interesseret i styring og regulering inden for industrien. Og heldigvis har EL:CON det hele, så jeg fik tilbud om at komme til Hornslet med mulighed for at arbejde med installationer på fabrikker. Dét var det helt rigtige, så det fortsætter jeg med,« griner Niklas.

»Vores industrikunder er super glade for Niklas. Han er fagligt dygtig og meget vellidt blandt kollegaerne, så vi er glade for, han har valgt at fortsætte her hos os i EL:CON,« fortæller serviceleder Jesper Bjørnkilde.

Han fortæller videre, at Niklas gennem hele sin læretid har bestræbt sig på at opnå gode karakterer på skoleforløbene: »Den flotte svendeprøve er blot endnu et bevis på, vi har uddannet en rigtig dygtig elektriker med høje ambitioner.«

Vintage hi-fi
Interessen for at bruge sine hænder til noget med teknik lægger den nyudlærte elektriker sørme ikke på hylden, når han forlader jobbet hos EL:CON og tager hjem til sin lille familie ved Låsby.

»Jeg nørkler med vintage hi-fi i min fritid. Altså gamle musikanlæg jeg reparerer og installerer hjemme hos mig selv,« griner Niklas.

Men det er altså kun, når sønnerne på to og seks år ikke kræver al deres fars opmærksomhed, understreger han.

EL:CON et godt sted at være lærling
»Jeg tøver ikke med at anbefale EL:CON som et godt sted at være lærling. Skræddersyede moduler på Den jydske Håndværkerskole og rotationsordningen er blot nogle af de tiltag, EL:CON tilbyder os lærlinge,« fortæller Niklas.

Og hvordan har arbejdsdagene været for dig som lærling, spørger jeg?

»Opgaverne har været de bedste og meget forskellige, ligesom jeg møder vidt forskellige kunder. Jeg har haft mulighed for at udtænke løsninger på opgaverne og planlægger selv min arbejdsdag – og dét er lige sådan, jeg gerne vil have det,« slutter en tilfreds elektrikersvend.

Stort tillykke Niklas:-)

EL:CON nomineret til Prisen for Social Ansvarlighed

Viborgegnens Erhvervsråd har nomineret EL:CON i kategorien: »Prisen for Social Ansvarlighed«

Award kage

Tirsdag den 28. november 2017 løber årets største fest for erhvervslivet i Viborg Kommune af stablen. Her uddeler Viborgegnens Erhvervsråd priser til byens erhvervsliv – og EL:CON er nomineret i kategorien: »Prisen for Social Ansvarlighed.«

»Ud af de 17 virksomheder, der oprindeligt var indstillet til prisen, er EL:CON blandt de tre udvalgte, der går videre i dysten om den fornemme titel,« fortæller serviceleder Per Eriksen.

I 2017 bliver der i særlig grad lagt vægt på inklusion. At virksomheden er rummelig og gør plads til forskelligheder, og at virksomheden tager et synligt socialt ansvar og bidrager til at fastholde, uddanne, træne, oplære og/eller opkvalificere sine medarbejdere.

»Jeg kommer i Viborgs erhvervsnetværk, og her fortæller jeg gerne og ofte om blandt andet EL:CONs Lærlingeprogram. Det er blevet hørt og taget til efterretning, og blandt andet derfor er vi nu nomineret til den flotte titel,« forklarer Per.

Kriterier for nomineringen
Per fortæller videre, at ud over EL:CONs Lærlingeprogram er det engagement af tidligere kriminelle unge samt dét, at vores afdeling i Viborg er villige til at tage kommunale praktikanter med særlige udfordringer, der danner grundlag for nomineringen.

På Viborgegnens Erhvervsråds side står der desuden om Prisen for Social Ansvarlighed, at den gives til den virksomhed, der gennem sit sociale engagement er med til:

  • At sikre medarbejderne et godt arbejdsmiljø
  • Igangsætte initiativer til involvering af ledige på kanten af arbejdsmarkedet (evt. i samarbejde med andre aktører)
  • At tage særlige hensyn til medarbejdere med særlige behov
  • At gøre en dedikeret indsats i forhold til at udvikle sine medarbejderes kompetencer.

Vi krydser fingre for, at vores kollegaer i Viborg modtager den fornemme pris i slutningen af november:-)