NYHEDER

Årets Kollega i EL:CON netop kåret

ELCON_Aarets Kollega_2015-2016_Jacob Ramsgaard

I starten af 2016 gik jagten for tredje gang ind for at finde Årets Kollega 2015/2016 i EL:CON. Blandt godt 600 ansatte blev 24 medarbejdere af kollegaer indstillet til titlen. En dommerjury gennemgik nomineringerne, og efter grundig votering stod det klart: Årets Kollega arbejder for EL:CONs termografiafdeling i Fredericia.

I EL:CON udvælges Årets Kollega på baggrund af tre fokusområder: Samarbejde, Involvering og Professionalisme. Kollegaer, som scorer højt på de tre områder har SIP-faktor. I år faldt dommerjuryens valg på Jacob Ramsgaard.

Én der går forrest
»Jacob går forrest – for eksempel når nye initiativer bliver introduceret. Der lyder sjældent negative ord fra Jacob – han har en god evne til at bevare en positiv tilgang til tingene. Han siger aldrig nej til en opgave, om det så betyder, at han skal stå op midt om natten for at hjælpe en kunde.« Sådan beskrives Jacob Ramsgaard, der netop er kåret til Årets Kollega i EL:CON 2015/2016.

Jacob er oprindeligt udlært elektriker og har de seneste 10 år arbejdet som termografioperatør i EL:CONs afdeling i Fredericia. De kollegaer, som har nomineret Jacob til titlen, lægger blandt andet vægt på Jacobs gode humør, at han altid møder med en positiv indstilling og at han bidrager til et fagligt højt niveau i afdelingen. Derudover roses Jacob for altid at have kunderne i fokus. Mange kunder både ringer og skriver, fordi de sætter pris på Jacobs måde at være på og hans professionelle håndtering af opgaverne.

Forbavset - og meget stolt kollega
Udvælgelsen og kåringen af Årets Kollega foregår som en overraskelse. Derfor var det også en forbavset – og usædvanlig tavs – Jacob Ramsgaard, som fredag den 27. maj blev overrasket midt i et afdelingsmøde, han var indkaldt til.

»Da kollegaerne kom myldrende ind i lokalet, anede jeg ikke, hvad der foregik. Men da vores adm. direktør kaldte på mig, og jeg fik øje på diplomet, vidste jeg godt, hvad klokken var slået,« griner Jacob.

Kåringen blev optaget på video, så EL:CON-kollegaerne fra hele landet har mulighed for at se, hvem der løb med titlen i år. I filmen fortæller Jacob Ramsgaard, at han er stolt af titlen som Årets Kollega: »Det er stort for mig at blive blåstemplet af kollegaerne for min måde at være på og for mit arbejde. At jeg kan opnå så flot en kåring blandt så mange dygtige kollegaer, er en kæmpe anerkendelse af mig og vores lille afdeling.«

Hvorfor kårer vi Årets Kollega?
Stærke resultater kræver gode kunder. Gode kunder kræver kvalitet og høj service – og det kræver dygtige medarbejdere. Dét medarbejderne kan og gør, er det, som adskiller EL:CON fra konkurrenterne.

I EL:CON vil vi gerne anerkende de kollegaer, der går forrest, når det kommer til samarbejde, involvering og professionalisme. Hvert år lader vi derfor EL:CONs medarbejdere indstille de kollegaer, som de syntes, har god EL:CON-adfærd.

Årets Kollega 2015/2016, Jacob Ramsgaard fra termografiafdelingen i Fredericia, er ét af de gode eksempler på, hvad vi mener, når vi i EL:CON taler om 'EL:CON-adfærd'.

  SE ÅRETS KOLLEGA-FILM

25 gode år hos EL:CON

ELCON_MichaelLund_25

Elektriker Michael Lund kan lørdag den 2. april fejre sit 25 års jubilæum hos EL:CON i Middelfart. Jubilæet skal fejres med kollegaerne i EL:CON-afdelingen på Café Razz i Middelfart, og det glæder Michael Lund sig meget til.

»Jeg elsker mit arbejde, og jeg bliver hos EL:CON, til jeg skal bæres derfra,« griner 25 års jubilaren, da vi talte med ham.

En lang karriere
For 25 år siden startede Michael Lund som elektriker på Havnegade i Middelfart. Der var dengang fire svende og en lærling. Siden blev firmaet til Middelfart el-service, derefter EL-service DK, så Hoffmann og nu EL:CON.

»Jeg er så glad for, at firmaet er blevet en del af den landsdækkende elinstallationsvirksomhed, EL:CON A/S, hvor der er styr på sikkerhed og paragraffer,« fortæller Michael Lund.

At firmaet er vokset, mener Michael er en stor fordel: »Det er sjovere at være en del af noget større med flere, gode kollegaer og spændende opgaver,« understreger han.

Han husker blandt andet et større projekt, EL:CON udførte for retspsykiatrien i Middelfart. Her stod EL:CON for videoovervågning, brandsikring, elinstallationer og it. Da opgaven var færdiggjort, var det Michaels opgave at undervise personalet i, hvordan teknikken fungerer: »Det var en overvindelse for mig, første gang jeg stod foran så mange mennesker, men nogen skulle jo gøre det, og det gik faktisk godt« husker han.

Fremtiden hos EL:CON?
Det seneste år har været hårdt for Michael Lund. Han blev i oktober 2015 ramt af en blodprop i hjernen med efterfølgende føleforstyrrelser i venstre side af kroppen. Michael har derfor i en periode arbejdet på nedsat tid i EL:CON-afdelingen i Middelfart, hvor han har sin daglige tilknytning. I april starter han på fuld tid igen.

»Tænk, jeg har været her i 25 år? Det føles slet ikke som så lang tid, for jeg er glad for mit arbejde – nu mere end nogensinde,« fortæller Michael.

Regionsdirektør Finn Henningsen har kun rosende ord at sige om jubilaren: »Det er flot, at en medarbejder er samme sted i 25 år, og vi glæder os alle over, at Michael igen er en del af vores fælles arbejdsdag oven på sin svære sygdom. Vi glæder os til at fejre jubilæet.«

Lærlinge er en investering i fremtiden

ELCON_laerling

Lærlinge er en investering i fremtiden

EL:CON vil være de dygtigste – også når det kommer til at uddanne elektrikere. Med et nyt lærlingeprogram investerer den landsdækkende elinstallatørvirksomhed, EL:CON, nu ekstra i at uddanne branchens fremtidige elitehold.

Ledigheden blandt danske elektrikere er lav. Prognoser spår om mangel på uddannede elektrikere i løbet af få år. Evnen til at tiltrække de dygtigste unge, give dem en solid uddannelse og efterfølgende fastholde dem i faget, er afgørende for elinstallationsbranchens udvikling og fremtid, mener Jesper Knudsen, adm. direktør i EL:CON A/S.

Uddannelse af faglærte er et fælles ansvar
»Uddannelse af unge er et fælles samfundsmæssigt ansvar, og en vigtig del af elinstallationsbranchens og EL:CONs fortsatte succes«, siger Jesper Knudsen og fortsætter: »Hvis vi skal fastholde en solid dansk elinstallationsbranche, kræver det også, at virksomhederne investerer i uddannelsen af fremtidens elektrikere – for eksempel ved at booste kvalifikationerne på efterspurgte kompetencer eller uddanne flere.«

»I nogle virksomheder har man altid haft lærlinge, hvor andre mere rekrutterer ud fra den aktuelle ordresituation. Med et nyt lærlingeprogram sigter vi i EL:CON fremover efter 20 lærlinge pr. 100 faglærte medarbejder. Det er en forholdsvis høj andel for en virksomhed af vores størrelse, men vi tror på, at lærlinge er en investering i en succesfuld fremtid«, siger Jesper Knudsen.

»For os gælder det om at tiltrække de mest talentfulde ansøgere – og fastholde dem, når de er udlært«, siger Jesper Knudsen om årsagen til, at EL:CON netop har søsat et nyt lærlingeprogram, der bygger på konkrete tiltag udviklet med udgangspunkt i branchens fremtidige behov, den seneste erhvervsskolereform og input fra både nuværende lærlinge, lærlingeansvarlige og ledelse i EL:CON.

Helhedsorienteret og langsigtet lærlingeprogram
»Vi sætter ind med fokus på øget faglighed, social trivsel og en høj grad af forpligtelse over for vores lærlinge. I udviklingen af vores lærlingeprogram har vi lagt vægt på, at det er helhedsorienteret og langsigtet. Med indsatsen bidrager vi til en øget styrke af topkvalificerede faglærte elektrikere, og samtidig skaber vi optimale fremtidsudsigter for de unge, som bliver en del af vores lærlingeprogram«, siger Jesper Knudsen.

EL:CON har indgået aftale med en dansk erhvervsskole omkring afholdelse af målrettede undervisningsforløb, som alle lærlinge hvert år deltager i. De særlige moduler ligger uden for de ordinære skoleperioder, er skræddersyede til EL:CON og har fokus på nye teknologier inden for faget og lærlingenes udviklingsmuligheder. Under lærlingeprogrammet er desuden tiltag som mentorordning, mulighed for et varieret uddannelsesforløb ved hjælp af rotation på tværs af EL:CONs afdelinger og kompetencer samt interne karrieredage.

 

  MERE OM LÆRLINGE

Medalje til EL:CON-elektrikerlærling

Medalje til elektrikerlærling

Nicolai Ravn Iversen (43 år) har færdiggjort sin voksenlærling-uddannelse til elektriker hos EL:CON i Hornslet med karakteren 12 ved både den praktiske og den teoretiske eksamen.

Nicolai Ravn Iversen kan nu kalde sig én af Danmarks dygtigste elektrikere. Han har nemlig høstet topkarakteren 12 i både den teoretiske og praktiske del af svendeprøven. Det betyder, at han fornylig ikke alene fik overrakt sit svendebrev, men også elfagets medalje – en æresbevisning som kun tildeles landets bedste lærlinge for en ekstraordinær faglig præstation.

»Faktisk har Nicolai scoret topkarakterer gennem hele sin uddannelse«, fortæller servicechef Martin Cassøe fra EL:CONs serviceafdeling i Hornslet. Martin Cassøe har været Nicolais chef i læretiden, og han har kun ros til den nyudklækkede EL:CON-svend: »Det har været fantastisk at have en lærling som Nicolai i afdelingen. Han er fagligt dygtig, pligtopfyldende og arbejder meget selvstændigt. Han er også vellidt blandt kollegaerne og involverer sig i EL:CON som arbejdsplads. Blandt andet fungerer han som mentor for de nye lærlinge i afdelingen.«

Fra folkeskolelærer til elektriker
Før han gik i lære som elektriker, har Nicolai Ravn Iversen blandt andet arbejdet som konsulent inden for kvalitetssikring og gennemført en folkeskolelæreruddannelse. Ifølge ham selv gode år, der har givet ham en masse brugbar erhvervserfaring og menneskelig indsigt, som er kommet ham til gode i forhold til at gennemføre elektrikeruddannelsen.

»Lige nu skal jeg ud og have noget erfaring som elektrikersvend, men jeg vil ikke gå i stå. Derfor regner jeg bestemt med at læse videre - enten til installatør på deltid eller diplom i ledelse«, siger Nicolai Ravn Iversen og fortsætter: »Jeg vil gerne blive i faget fremover. Derfor er jeg glad for, at jeg nu er fastansat hos EL:CON. Det er en virksomhed med muligheder, og som er i færd med en spændende udvikling.«

Om billedet: Martin Cassøe (TH), servicechef i EL:CONs Hornslet-afdeling og kollegaerne kunne for nylig ønske Nicolai Ravn Iversen (TV) stort tillykke med svendebrev, elfagets medalje og fastansættelse i EL:CONs serviceafdeling i Hornslet.

For yderligere oplysninger kontakt venligst: Trine Hermansen, kommunikationschef, tel 4122 2181

Pressemeddelelse: EL:CON sætter strøm til JYSK Park i Silkeborg

ELCON_projekt_arkivfoto

Pressemeddelelse: EL:CON sætter strøm til JYSK Park i Silkeborg

EL:CON er valgt til at udføre alle stærk- og svagstrømsinstallationer, etablering af automatisk brandanlæg og sikring på Silkeborgs nye stadion, JYSK Park. Den omfattende elentreprise har en samlet værdi på knap 14 millioner kroner, og det nye stadion skal ifølge tidsplanen tages i brug i juni 2017.
 
»Vi er stolte over at blive valgt som leverandør til Silkeborgs store stadionprojekt og ser frem at være med til at sikre spillere, tilskuere og sponsorer i Silkeborg IF optimale rammer for fremtidens fodboldoplevelser«, siger Morten Dam Sørensen, projektchef i EL:CON A/S, og fortsætter:
 
»Entreprisen kræver professionel styring og dygtige medarbejdere, og den passer perfekt til EL:CON på flere områder – lige fra vores solide erfaring med komplekse projekter til vores tekniske kompetencer og vores geografiske placering med flere afdelinger i det øst- og midtjyske«.
 
I forbindelse med entreprisen på JYSK Park trækker EL:CON på erfaringer fra store projekter over hele landet som for eksempel DNU - Det Nye Universitetshospital i Skejby ved Aarhus, Navitas Park på Aarhus Havn samt ombygningen og udvidelsen af Kræftens Bekæmpelses hovedsæde på Strandboulevarden i København.
 
Det nye stadion i Silkeborg bliver til i et samarbejde mellem Silkeborg IF Invest A/S, Silkeborg Kommune og byens erhvervsliv, og det får en kapacitet på 10.000 tilskuere.
 
Spørgsmål vedr. EL:CONs entreprise på JYSK Park:
Projektchef Morten Dam Sørensen, EL:CON A/S på telefon +45 4174 4026 eller mail mds@elcon-as.dk
 
Spørgsmål vedr. EL:CONs landsdækkende projektafdeling:
Projektdirektør Palle Egelund Jensen, EL:CON A/S på telefon +45 4122 2232 eller mail peje@elcon-as.dk  

Pressemeddelelse: EL:CON fusionerer til ét stærkt selskab

ELCON_AdmDirektor_JesperKnudsen

Pressemeddelelse: EL:CON fusionerer til ét stærkt selskab

En fusion af den landsdækkende elinstallatørvirksomhed EL:CONs otte selskaber EL:CON Gruppen A/S, EL:CON Århus A/S, EL:CON Sjælland A/S, ELCON Innovation A/S, EL:CON Grenaa A/S, EL:CON El-anlæg A/S, EL:CON Middelfart A/S og EL:CON Agerkilde A/S skal give en forenkling af den juridiske struktur og skabe et stærkt fundament for den fremtidige udvikling af EL:CONs forretning i Danmark.

»EL:CONs forholdsvis komplekse virksomhedsstruktur er historisk betinget. Nu har vi et ønske om at forenkle strukturen. Derfor fusionerer vi nu vores otte selskaber,” udtaler adm. direktør Jesper Knudsen.

Sikrer fundamentet for vækststrategi
Fusionen skal samtidig sikre EL:CON et endnu mere solidt grundlag i en branche som konstant flytter sig.

»Fusionen kan bidrage til at give os fundamentet til at indfri vores vækststrategi de kommende år. Med fusionen opnår vi en enklere administration og lavere omkostninger. Det kan forbedre vores konkurrenceevne på markedet og medvirke til at øget indtjening«, udtaler direktøren og fortsætter:

»Jeg ser det derfor, som en klar fordel at have en enkel selskabsstruktur. Vi oplever desuden, at kunderne efterspørger komplette tekniske løsninger og en mere enkel indgang til os. Med ét samlet EL:CON skaber vi et bedre udgangspunkt for at kunne levere ensartede ydelser til vores landsdækkende kunder samtidig med, at vi kommer til at stå som en stærkere og mere solid samarbejdspartner.«

Værdiskabende løsninger til kunderne
Fusionen får ingen konsekvenser for medarbejderne i EL:CON. Alle medarbejdere fortsætter som hidtil under det nye selskab, og de lokale kunder vil i det daglige ikke opleve en forskel, idet deres indgang til EL:CON er uforandret.

»EL:CON er en virksomhed, hvor der altid har været lagt vægt på den stærke lokale forankring. Sådan vil det fortsætte«, siger Jesper Knudsen og fortsætter: »Blot vil vi med fusionen være endnu bedre til at løfte de landsdækkende opgaver og fremstå mere slagkraftige med yderligere mulighed for levere tekniske ydelser og løsninger, der skaber værdi hos vores kunder.«

Otte selskaber bliver til ét samlet EL:CON A/S
Efter fusionen er virksomhedsnavnet EL:CON A/S. »Fusionen er vedtaget. Nu afventer vi bare, at Erhvervsstyrelsen registrerer fusionen«, slutter Jesper Knudsen.

For yderligere information
Jesper Knudsen, adm. direktør i EL:CON A/S, tel +45 4122 2200

Tina tog medaljen

ELCON_Tina Haslund

Tina tog medaljen

24-årige Tina Haslund er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg. Hun har fuldstændigt styr på sit fag og beviste det, da hun høstede 2x12 til svendeprøven.

Der var nok at fejre, da Tina Haslund for nylig blev hyldet af kollegaerne i EL:CON på Fabrikvej i Viborg. Ikke alene fik Tina sit svendebrev. Hun fik også overrakt el-fagets medalje for en ekstraordinær faglig præstation. Medaljen tildeles kun landets bedste og forudsætter topkarakteren 12 i både den teoretiske og praktiske del af svendeprøven.

Firmaets nyeste svend Tina og kollegaerne kunne også fejre, at hun netop har skrevet ansættelseskontrakt med EL:CONs afdeling for bygningsautomatik - og således fortsætter i firmaet. Fremover skal Tina arbejde med opgaver inden for intelligent styring af bygningers tekniske installationer.

Servicechef Brian Bryrup, som har været Tinas chef i læretiden, er overbevist om, at EL:CONs nyansatte uden problemer vil klare skiftet fra lærling til svend, og han har kun rosende ord at sige om EL:CON-lærlingen gennem fire år:

»Hun er fagligt dygtig, er god til at tilegne sig ny viden og hun løser opgaver selvstændigt. Og så er hun meget vellidt blandt kollegaerne«, fortæller Brian Bryrup.

Intelligent styring af bygningers tekniske installationer
De sidste måneder af læretiden har Tina Haslund primært beskæftiget sig med CTS-opgaver, og intelligent styring af bygninger er et fagområde, der har fanget hendes interesse. Så da muligheden for fastansættelse bød sig, slog hun til:

»Det er jo fantastisk at blive udlært i en virksomhed, hvor der er mulighed for at fortsætte den faglige udvikling. CTS anvendes til at styre og regulere bygningers tekniske installationer, så de fungerer optimalt med det mindst mulige energiforbrug. Ud over energibesparelser er der gevinster at hente på forbedret indeklima og komfort. Teknologien på området er fremtiden, og den udvikler sig hurtigt. Det synes jeg er rigtig spændende«, siger Tina Haslund, der glæder sig over det store selvstændige ansvar hun som svend har fået og den tillid, som kollegaerne viser hende.

Læs mere om EL:CONs bygningsautomatikafdeling.

Ærespris til EL:CON-tekniker

ELCON_Rasmus Lund_Pris

Ærespris til EL:CON-tekniker

27-årige Ramus Lund, nyansat tekniker hos EL:CON, er kåret som årgangens bedste elinstallatørstuderende på Erhvervsakademi Dania i Hadsten.

Med et gennemsnit på 10,7 og en bestået autorisationsprøve har Rasmus Lund udmærket sig som årgangens bedste el-installatørstuderende på Erhvervsakademi Dania. Derfor har han netop modtaget TEKNIQs installatørpris, som blev overrakt ved skolens dimissionsarrangement.

Smilet er da også stort i øjeblikket hos Rasmus Lund. Med titlen som elinstallatør og æresprisen hører han til gruppen af nyuddannede, som branchen kæmper om at få fat i. Om det flotte resultat siger Rasmus: »Jeg er meget stolt og glad, men jeg er altså heller ikke kommet sovende til det. Det har kostet blod, sved og tårer.« 

Under uddannelsen var Rasmus Lund i praktik hos EL:CON Bygningsautomatik og afgangsprojektet blev lavet samme sted. Om afgangsprojektet fortæller Rasmus: »I forbindelse med at produktionsvirksomheden Carsoe flyttede 120 ansatte fra Pandrup til større lokaler i Aalborg, fik jeg til opgave at projektere og idriftsætte et komplet CTS-anlæg«. Rasmus fortsætter: »At få mit helt eget projekt, hvor jeg har været med i hele processen, har været fedt og en kæmpe udfordring. Heldigvis har jeg haft rare, hjælpsomme kollegaer og en dygtig vejleder i min chef, Kristian Thegen.«

Kan vælge og vrage
At Rasmus valgte at søge praktik hos EL:CON er ikke en tilfældighed. Han har tidligere været ansat som elektriker i EL:CONs Viborg-afdeling, så han kendte til virksomheden i forvejen. Desuden var Rasmus meget bevidst om, at han gerne ville havne et sted, hvor han kunne kombinere sin baggrund som IT-teknolog med de nye kompetencer som installatøruddannelsen har givet ham. »I arbejdet med intelligent styring af bygningers tekniske installationer kan jeg bruge alle mine kompetencer, så praktikpladsen hos EL:CON Bygningsautomatik var perfekt. Og at EL:CON tilbød mig fastansættelse allerede inden, jeg var færdig med uddannelsen, var bare dejligt.«

Om ansættelsen af Rasmus Lund siger Jørgen Kildahl Josefsen, funktionschef i EL:CON Bygningsautomatik: »Det er ingen hemmelighed, at der er rift om dygtige CTS-teknikere i øjeblikket. De kan stort set vælge og vrage. Rasmus er fagligt dygtig, har den helt rigtige indstilling, og vi har nok at se til. Derfor tilbød vi ham naturligvis at blive en del af EL:CON-holdet som tekniker hos os.«

Læs mere om bygningsautomatik hos EL:CON.

Pressemeddelelse: Ny administrerende direktør i EL:CON

EL:CON_Jesper Knudsen

Pressemeddelelse: Ny administrerende direktør i EL:CON

Jesper Knudsen er netop ansat som ny administrerende direktør for EL:CON Gruppen A/S.

Den landsdækkende elinstallationsvirksomhed EL:CON, der er en del af NRGi koncernen, har netop ansat 44-årige Jesper Knudsen, som ny  administrerende direktør pr. 1. september 2015.

Med sig bringer Jesper Knudsen massiv ledererfaring fra tidligere stillinger som bl.a. regionsdirektør for Unicon A/S og fabrikschef hos ABB A/S.

Topchefen hos NRGi, og formand for bestyrelsen i EL:CON, Søren Sørensen, ser frem til et godt samarbejde med store forventninger til den nytiltrådte direktør.

»Jesper Knudsen har den rette ballast og profil til at stå i spidsen for at udvikle EL:CON’s forretninger yderligere og fortsat sikre en stærk markedsposition, der understøtter koncernens 2020 koncernstrategi om at gøre NRGi til det mest lønsomme energiselskab i Danmark«, fortæller Søren Sørensen.

Jesper Knudsen ser også frem til sin nye rolle som direktør i EL:CON: »EL:CON er en spændende og ambitiøs virksomhed med fokus på at blive branchens bedste leverandør af eltekniske løsninger, og samtidig er den en del af en stærk koncern, som jeg glæder mig til at blive en del af«, forklarer Jesper Knudsen.

Jesper har en diplomuddannelse og merkonom i ledelse, og har en teknisk uddannelse som maskintekniker samt en række efteruddannelseskurser i ledelse og forretningsudvikling.

EL:CON kårer endnu engang Årets Kollega

ELCON Aarets Kollega 2014 2015 Jackschnnor

EL:CON kårer endnu engang Årets Kollega

For anden gang i EL:CONs historie har vi netop kåret Årets Kollega blandt omkring 700 medarbejdere. I alt blev 23 medarbejdere af kollegaer indstillet til titlen, og en dommerjury bestående af EL:CONs direktørkreds gennemgik nomineringerne. Efter grundig votering stod det klart: Årets Kollega arbejder for EL:CON i Glostrup.

Årets Kollega udvælges på baggrund af tre fokusområder samarbejde, involvering og professionalisme. Kollegaer som scorer højt på netop disse tre områder har SIP-faktor.  Denne gang faldt dommerjuryens valg på Jack Schnoor.

Kollega med masser af SIP-faktor

»Jack bevarer overblikket, og når han uddelegerer opgaver til kollegaerne sørger han altid for grundig oplæring og instruktion. Dermed er alt er i orden, når EL:CON rykker ud for at løse kundens opgaver.« Sådan beskrives Jack Schnoor, der denne gang er kåret som Årets Kollega. I nomineringen af Jack er der blandt andet også lagt vægt på Jacks hjælpsomhed, hans altid positive indstilling og hans gode humør, som bidrager til en god stemning på arbejdspladsen. Derudover roses Jack også for at udnytte sit indgående kendskab til kunderne og sin store faglig viden til at yde kunderne god rådgivning.

En overraskende kåring

Udvælgelsen af Årets Kollega foregår skjult. Derfor var det også en forbavset Jack Schnoor som torsdag den 11. juni 2015 blev overrasket midt i, hvad Jack var overbevist om var optagelserne til en film om EL:CONs gode kunde, DSB.  »Der gik noget tid, før det faktisk gik op for mig, at det var kollegaerne, der kom rendende på Charlottenlund Station. Så jeg blev meget overrasket«, fortæller Jack, der til daglig arbejder som serviceleder i EL:CONs afdeling i Glostrup. Den overraskende kåring blev dokumenteret på video, så alle EL:CON-medarbejdere har mulighed for at se, hvem der løb med titlen i år. I filmen fortæller Jack Schnoor, at han sætter stor pris på titlen som Årets Kollega. »Blandt alle de gode kollegaer, der ellers er i EL:CON, så synes jeg, at det er en ære at blive kåret«, siger Jack.

Hvorfor kårer vi Årets Kollega?

I EL:CON vil vi være de bedste i branchen – og det bliver vi kun, hvis adskiller os fra konkurrenterne. Når vi samarbejder, involverer os og er professionelle udviser vi god EL:CON-adfærd, og Jack er et godt eksempel på, hvordan vi kan skille os ud og opnå gode resultater med den rette adfærd overfor både vores kunder og egne kollegaer. I EL:CON vil gerne anerkende de kollegaer, der går forrest. Derfor lader vi hvert år EL:CONs medarbejdere nominere de kollegaer, som de syntes har den rette EL:CON-adfærd og har ydet en god indsats.

 

  SE ÅRETS KOLLEGA-FILM