NYHEDER

EL:CON i Holstebro styrker ledelsen

EL:CON_Holstebro_Kent Brødbæk

EL:CON i Holstebro styrker ledelsen

Den landsdækkende elinstallatør EL:CON har styrket ledelsen i Holstebro-afdelingen med ansættelsen af servicechef Kent Brødbæk.

Den nye servicechef, Kent Brødbæk, er pr. 1. juli hentet til EL:CON Holstebro A/S for at styrke ledelsen i afdelingen. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder hos en lokal elinstallatør, hvor han de seneste par år har varetaget ledelsen af større projekter og haft fokus på udviklingen af solcellemarkedet i Vestjylland.

Kent Brødbæk har gennem en lang lederkarriere opnået solid erfaring med projektledelse af små og store teknikentrepriser og serviceopgaver i ind- og udland. Gennem godt seks år var Kent Brødbæk desuden udstationeret via MT Højgaard som landechef i Bangladesh, Nepal og Bhutan. Her varetog han ledelsesopgaven på blandt andet anlæg af 110 kilometer højspændingsledningsnet i Bangladesh, forhandling af diverse projekter i området - heriblandt rensningsanlæg i Bhutan og Bangladesh, udvidelse af lufthavnen i Bangladesh og promovering af MT Højgaard på Filippinerne. Projekter hvorigennem han tilegnede sig en bred tværfaglig ekspertise i salg, forhandling, projektering og løsning af store anlægsopgaver.

EL:CONs nye servicechef er merkonom i ledelse og økonomi, og er oprindeligt uddannet elektriker hos en installatør i Tvis. Tidligere ansættelser hos elinstallatører i Struer og Holstebro samt nuværende bopæl i Mejrup med familien betyder, at Kent Brødbæk har et indgående kendskab til lokalområdet.

Om jobbet som servicechef i EL:CON Holstebro siger Kent Brødbæk: »Hos EL:CON har jeg fået en stor organisation i ryggen. For kunderne betyder det, at jeg kan tilbyde mange flere tekniske kompetencer ud over de traditionelle elopgaver. Til specialopgaver trækker jeg på kollegaer i hele landet, som for eksempel er eksperter i specialbyggede styretavler, robotprogrammering, intelligente bygningsinstallationer, indeklima og tekniske løsninger til vedvarende energi

Den nye servicechef tror på en fremtid med vækst i EL:CONs Holstebro-afdeling: »Vi gør os meget umage for at levere topprofessionel service til de gode, faste kunder vi har i for eksempel industrien og storkøkkener. Hurtig, fleksibel og kompetent service rygtes, og vi glæder os til at byde flere servicekunder velkomne. Desuden har vi på det seneste været involveret i større projekter som for eksempel Lægehuset i Ulfborg og ombygningen af UCH. Her har vi bevist, at vi har ekspertisen, så på projektområdet har vi bestemt også mod på vækst.«

Kontrakt til EL:CON på seks solcelleanlæg

EL:CON_Kilma og energi_Solceller

Kontrakt til EL:CON på seks solcelleanlæg

Syddjurs Kommune har netop indgået aftale med EL:CON om levering og installation af solcelleanlæg på Ebeltoft Rådhus og fem af kommunens skoler.

EL:CON var bedst til prisen, da Syddjurs Kommune for nylig havde licitation på opgaven med levering og montage af solcelleanlæg på Ebeltoft Rådhus, Hornslet Skole, Marienhoffskolen, Mørke Skole, Thorsager Skole og Toftevangskolen.

De nye solcelleanlæg vil i alt komme til at producere omkring 180.000 kilowatttimer om året, hvilket svarer til det gennemsnitlige strømforbrug for 40 parcelhuse. EL:CON påbegynder monteringen af anlæggene i starten af september og forventer at være færdig med arbejdet i november.

»Hos EL:CON ser vi frem til at hjælpe Syddjurs Kommune med at opnå betydelige besparelser på både drift og CO2-udledning på af seks af kommunens bygninger. Opgaven ligger rigtig godt i tråd med EL:CONs strategiske fokusområder inden for energioptimering og løsninger til vedvarende energi, og vi har solid erfaring med installation af solcelleanlæg i alle størrelser", siger projektchef Thomas Lyhne fra EL:CON.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Thomas Lyhne, projektchef i EL:CON, 4122 2151

Mere og billigere lys

EL:CON_Infrastruktur_Gadebelysning

Mere og billigere lys

Der er fokus på energirenovering af gadelys i det seneste nyhedsbrev fra EL:CON.

NYHEDSBREV: EL:CON er specialister i udskiftning af kviksølvlamper med nye energieffektive gadebelysningsarmaturer. I det seneste nyhedsbrev fra EL:CON kan du blandt andet se en helt ny film om EL:CONs kompetencer inden for forsyning, gadebelysning og trafiksignaler. Du kan også læse hvor meget Sønderborg Kommune kommer til at spare, når EL:CON har udskiftet 13.270 gamle armaturer med nye LED-lamper.

Klik direkte videre til nyhedsbrevet eller tilmeld dig EL:CONs mailingliste, så får du nyhedsbreve fra EL:CON fremover.

EL:CON sætter fart på flere sommerkolonier

EL:CON_ELCON OPEN_juni 2013

EL:CON sætter fart på flere sommerkolonier

Børn, der deltager i sommerens kolonier arrangeret af Ungdommens Røde Kors, Børnenes Kontor og Købehavns Lærerforenings Kolonier, kan se frem til sæbekasseræs i ferien. Den ekstra mulighed er resultatet af en alliance mellem koloniernes arrangører og den landsdækkende elinstallatørvirksomhed EL:CON, der har doneret en række sæbekassebiler til ferielejrene.

Hvert år deltager flere tusinde børn i feriekolonier landet over. Nu får sommerens kolonier på Mariendal Strand syd for Aarhus, Alhage ved Ebeltoft og Det ny Sletten nær Himmelbjerget ekstra fart over feltet med 10 solide sæbekassebiler, som organisationerne bag ferielejrene har fået doneret fra elinstallatørvirksomheden EL:CON. Bilerne er bygget af virksomhedens medarbejdere som en del af forberedelsen til et firmaarrangement, der løb af stablen i juni på NRGi Park i Aarhus. Nu står bilerne klar til, at feriebørn kan køre race i dem hele sommeren.

En uforudset alliance

»Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg først blev ringet op. Der er jo af og til nogen, der ringer med halvseriøse tilbud om sponsorater, som aldrig bliver til noget. Jeg vidste da heller ikke helt, hvad jeg skulle forvente af det her lidt specielle tilbud. Men pludselig står vi med det luksusproblem, at det næsten er umuligt at vælge mellem alle de fine biler,« fortæller forretningsfører hos Børnenes Kontor Jørgen Brixen, mens han i fællesskab med sin kone, Anna Grethe Stengaard, prøver at finde de biler, der vil vække størst begejstring hos børnene, som kommer på koloni på Mariendal Strand i løbet af sommeren. Jørgen Brixen fortsætter: »Det er skønt, at der kommer lidt hjælp den vej fra. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores kolonier så gode som muligt og det er helt sikkert, at vores nye sæbekassebiler vil skabe masser glæde hele sommeren.«

Dejligt at kunne glæde mange børn

Også fra EL:CONs side har det været en fornøjelse at indgå en aftale med de tre organisationer. »Vi er rigtig glade for, at Børnenes Kontor, Ungdommens Røde Kors og Københavns Lærerforenings Kolonier alle var med på idéen og at vores biler nu kan gøre gavn resten af sommeren. I forbindelse med et firmaarrangement gav alle vores medarbejdere den virkelig en skalle og fik bygget nogle rigtig gode og sjove sæbekassebiler, som de selv kørte race med på NRGi Park i Aarhus. Nu er det en fornøjelse at vide, at bilerne vil bringe glæde hos de mange ferielejrbørn. Ellers ville de jo bare komme til at samle støv på et lager« siger Lars Juul, adm. direktør i EL:CON.

Nyt hovedkontor til EL:CON

EL:CON_Ryhavevej_domicil

Nyt hovedkontor til EL:CON

Ved udgangen af juni flytter EL:CON til nyt domicil i det vestlige Aarhus.

»EL:CON har boet i de samme lokaler i Aarhus N de sidste 20 år. I starten havde
omkring 65 mand daglig tilknytning til huset - i dag er det århusianske hovedkontor omdrejningspunkt for omkring 200 medarbejdere. Det nye domicil kommer til at leve op til vores ønske om at flytte i et nyindrettet domicil i ét plan med bedre fællesfaciliteter og gode muligheder for yderligere vækst«, siger adm. direktør Lars Juul, som længe har set frem til flytningen, der blandt andet betyder, at EL:CONs hovedkontor bliver strategisk godt placeret i forhold til infrastrukturen i og omkring Aarhus.

Bygningerne på Ryhavevej har de sidste måneder gennemgået en ombygning, så
lokalerne ved indflytningen matcher EL:CONs behov optimalt.

Fra den 1. juli 2013 er EL:CON Gruppen A/S, EL:CON Århus og den århusianske afdeling af EL:CON El-anlæg A/S samlet på den nye adresse:

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V

Du kan stadig kontakte EL:CON på tlf. +45 7222 0666 eller sende en mail til elcon@elcon-as.dk.

  FIND DIN LOKALE EL:CON

EL:CON sparer Sønderborg for millioner

EL:CON_Infrastruktur_Gadebelysning_

EL:CON sparer Sønderborg for millioner

Til fordel for borgere, kommunekasse og miljø venter der en stor energibesparelse forude, når Sønderborg Kommune har fået udskiftet 13.270 gamle kviksølvlamper med nye energieffektive gadebelysningsarmaturer. Det er århusianske EL:CON, der ved licitation har vundet opgaven, som forventes at kunne barbere 1,7 mio. kilowatttimer af Sønderborg Kommunes årlige forbrug til gadelys.

EL:CON har ved en licitation vundet den 15 årige kontrakt på opgaven med at udskifte 13.270 gadebelysningsarmaturer, kabellægge 114 kilometer luftledning, hvor 2.868 træmaster i den forbindelse udskiftes med stålmaster samt drift og vedligeholdelse af 16.700 armaturer i Sønderborg Kommune. Det er forventningen, at kommunens energiforbrug til gadelys allerede efter fire år vil blive reduceret med 40 %. Investeringen finansieres delvist gennem energibesparelser og mindre vedligehold i den periode kontrakten dækker. Desuden vil 2.500 nu slukkede lysarmaturer blive tændt igen, ligesom eksisterende anlæg bliver renoveret.

»Kommunen investerer knap 69 mio. kr. i ny belysning, og investeringen skal delvis finansieres af de strømbesparelser de nye energieffektive armaturer giver. Derfor gælder det om at få energibesparelserne i gang hurtigst muligt, og det gør vi ved at udskifte armaturerne over en relativ kort periode på fire år«, fortæller Palle Jørgensen, funktionschef i EL:CON, og fortsætter: »EL:CON har gennem lignende projekter i for eksempel Hedensted Kommune udviklet yderst effektive udskiftningsprocesser, som sikrer kommunen hurtige besparelser.«

Den nye kontrakt afventer byrådets endelige afgørelse i slutningen af juni og afløser drift- og vedligeholdelsesentreprisen på gadebelysningen i Sønderborg Kommune, som EL:CON har haft de seneste 6 år. Med den nye opgave i hus forventer EL:CON, at der vil der blive brug for at ansætte nye medarbejdere lokalt.

EL:CON vedligeholder i forvejen gadelys for kommunerne i Esbjerg, Haderslev,Hedensted, Horsens, Sønderborg og Syddjurs.

Om EL:CON

EL:CON er én af Danmarks bredest favnende elinstallationsvirksomheder med mere end 650 medarbejdere. EL:CON har elserviceafdelinger fordelt over hele landet samt innovative landsdækkende kompetencecentre, som sikrer de nyeste løsninger inden for traditionel stærk- og svagstrøm, forsyning, gadebelysning og trafiksignaler, energioptimering, varmepumper og solceller, indeklima, IT og data, automation,termografering og bygningsautomatik. Læs mere på www.elcon-as.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Palle Jørgensen, funktionschef i EL:CON El-anlæg på +45 4122 2254

EL:CON udstiller på STFs årsmøde

EL:CON_Automation_STF_Spildevand

EL:CON udstiller på STFs årsmøde

Kom og mød EL:CON når Spildevandsteknisk Forening afholder årsmøde i Herning fredag den 31. maj 2013.

På vores stand kan du få en uforpligtende snak med os om automation, styretavler og elløsninger - vi har stor erfaring med at løse opgaver for spildevands- og vandforsyningsvirksomheder over hele landet.

EL:CON udvikler og producerer styretavler på eget værksted i Danmark, udarbejder tilhørende software og monterer tavlerne i samarbejde med vores landsdækkende netværk af lokale EL:CON-elafdelinger. Det betyder, at EL:CON kan fungere både som del- og totalleverandør. Som kunde sparer du et led - og det giver konkurrencedygtige priser.

EL:CON er en del af NRGi-koncernen, og herigennem har vi mulighed for at tilbyde endnu flere produkter og løsninger for eksempel energioptimering og løsninger til vedvarende energi.

  LÆS MERE OM EL:CONS KOMPETENCER

Direktørskifte markeres ved reception hos EL:CON

EL:CON_Reception_Invitation

Direktørskifte markeres ved reception hos EL:CON

Som følge af generationsskiftet i EL:CON Gruppen pr. 1. januar 2013 afholdes reception den 14. juni 2013 i Aarhus.

Hos EL:CON glæder vi os til at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner til reception, hvor man kan hilse på både den afgående adm. direktør, Claus Søgaard Poulsen, nu markedsdirektør i EL:CON, og den nye adm. direktør, Lars Juul samt se EL:CONs nye domicil i Aarhus.

Fredag den 14. juni 2013
mellem kl. 13.00-16.00
Ryhavevej 50, 8210 Aarhus V

Af hensyn til planlægning er der tilmelding til direktionssekretær Lene Honoré på reception@elcon-as.dk 

Vel mødt!

Julekonkurrencen 2012 er slut

EL:CON_Julerebus 2012

Julekonkurrencen 2012 er slut

Vinderne af EL:CONs julekonkurrence 2012 er fundet.

Vi har trukket lod blandt de deltagere, som fandt den rigtige løsning på vores julerebus. Vinderne får direkte besked, men se allerede nu om det er dig, som snart får besøg af en EL:CON-medarbejder med en præmie under armen.

Se løsningen på rebussen - og se om du er blandt vinderne.

EL:CON styrker positionen med strategisk opkøb

EL:CON_Lars Juul

EL:CON styrker positionen med strategisk opkøb

Med opkøbet af Intelligent Bygningsautomatik Jylland styrker den landsdækkende installatørvirksomhed EL:CON Gruppen A/S positionen inden for bygningsautomatik og energioptimering.

- EL:CON og Intelligent Bygningsautomatik Jylland er et perfekt match, udtaler Lars Juul, adm. direktør i EL:CON Gruppen A/S, om EL:CONs seneste virksomhedsopkøb, og fortsætter:

- Hos EL:CON oplever vi stigende efterspørgsel på integrerede styringssystemer til at styre og overvåge de tekniske installationer i bygninger. Samtidig er kompetencen en forudsætning for at kunne lave energioptimering, som også er strategisk højt prioriteret hos os. Opkøbet af Intelligent Bygningsautomatik Jylland er en del af strategien, som skal styrke EL:CONs position inden for energioptimering, hvor nichekompetencen bygningsautomatik er central.

EL:CON Gruppen A/S har med virkning fra 1. januar 2013 indgået aftale med ejerne af Intelligent Bygningsautomatik Jylland med afdelinger i Århus, Aalborg og Grenaa, om overtagelse af alle aktiviteter og medarbejdere.

- Opkøbet tilfører EL:CON dygtige medarbejdere med et højt teknisk kompetenceniveau inden for intelligent styring af bygninger. Samtidig giver det os adgang til et udvidet netværk af kunder og samarbejdspartnere og skaber mulighed for at optimere driften, udtaler Lars Juul.

Intelligent Bygningsautomatik Jylland bliver straks integreret i EL:CON som en selvstændig afdeling - Bygningsautomatik - under EL:CON Gruppens innovationsselskab.

De tidligere ejere i Intelligent Bygningsautomatik Jylland, Jørgen K. Josefsen og Flemming Thinggaard, skal fortsat drive udviklingen som henholdsvis funktionschef og funktionsleder i den nye EL:CON-afdeling, som får primær base på EL:CONs adresse i Hornslet. Afdelingen kommer desuden til at bestå af medarbejdere med spidskompetencer inden for bygningsautomatik fra både EL:CON og det tidligere Intelligent Bygningsautomatik Jylland.