klima og energi

UDFYLD FORMULAREN

SKAL VI KONTAKTE DIG ANG. ENERGIOPTIMERING?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Udfyld en eller flere af nedenstående muligheder
Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger

KLIMA OG ENERGI

ENERGIEFFEKTIVE LØSNINGER

Hos EL:CON er vi specialister i energieffektive løsninger til virksomheder. Med os på holdet er du et skridt nærmere et reduceret energiforbrug. 

Varmepumper

En luft-vand varmepumpe er en fremtidssikret løsning med lang levetid. Varmepumper er en særdeles økonomisk og klimavenlig løsning. For flere virksomheder er der mange penge at spare ved at skrotte de gamle varmeinstallationer til fordel for en moderne varmepumpe.

Få EL:CON til at bistå med rådgivning, projektering, produktion og montage af varmepumpe i din virksomhed. Vi har erfaring fra erhvervsvirksomheder i mange forskellige brancher.

Solceller

Installationen af solceller er ofte simpel, da mange virksomheder har en stor tagflade, hvor det er nemt at få den rigtige retning og hældning på anlægget. Dermed opnår man optimale udnyttelse.

EL:CONs eksperter hjælper dig hele vejen fra den første rådgivning, til solcellerne sidder på taget af din virksomhed - klar til at lave strøm.

Teknologisk Institut - KSO-ordningen

EL:CON er medlem af KSO-ordningen og har hos Teknologisk Institut opnået certifikat til i hele Danmark at installere solcelleanlæg i henhold til reglerne i Kvalitetssikringsordningen. Formålet med ordningen er, at installerede anlæg lever op til kvalitetsmæssige krav og at firmaerne, der er med i ordningen, kan dokumentere, at de er i stand til at gøre dette.

EL:CONs KSO-nummer er 386 

  LÆS MERE OM KSO-ORDNINGEN

BRUG UNDER TO MINUTTER

LÆR MERE OM ENERGIOPTIMERING

KLIMA OG ENERGI

REDUCER ENERGIREGNINGEN OG SKÅN MILJØET

Langt det største besparelsespotentiale i energiforbruget findes i optimering af de tekniske installationer. Hos EL:CON kan vi hjælpe dig med at gennemskue mulighederne for at gennemføre energibesparende tiltag - lige fra gennemgang af dit energiforbrug over beregning af mulige besparelser til installering af nye løsninger, der er tilpasset dine økonomiske rammer.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav - kun på den måde kan vi sammensætte den teknisk ideelle og økonomisk rigtige løsning.

Giv din virksomhed en grøn profil

Hos EL:CON kan vi hjæpe din virksomhed med at få en grønnere profil. Vi er specialister i at udnytte naturens bæredygtige energikilder - sol, vind og jordens varme - således at din virksomhed både sparer penge og CO2

Med en grøn profil signalerer din virksomhed omtanke for miljøet både overfor medarbejdere og den øvrige omverden.  

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

  FIND DIN EL:CON-AFDELING

 

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre

Vi kan også hjælpe dig

KLIMA OG ENERGI

ENERGIOPTIMERING

Med EL:CON som samarbejdspartner har du altid adgang til den nyeste viden inden for energioptimering. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan opnå besparelser samtidig med, at du skåner miljøet. 

Optimering af belysning

Elspareskinner, LED-armaturer, automatisk tænd/sluk. Med helt enkelte midler kan din virksomhed opnå hurtige besparelser på driftsbudgettet. Derudover kan installation af intelligent styring af varme, lys, ventilation og sikring i virksomheden sænke energiforbruget yderligere. 

Investering i nye belysningsløsninger er ofte tjent hjem i løbet af få år.

Ventilation

Der er penge og CO2 at spare, når overskudsvarme fra køl og proces genbruges til rumopvarmning og varmt brugsvand. Er ventilationsanlægget indstillet forkert betyder det både dårligt indeklima og en betydelig udgift på driftsbudgettet.

Intelligent styring skaber bedre indeklima 

Lad komfort og lavt energiforbrug spille sammen. Med intelligent styring kan du nemt regulere lys, luft og varme efter behov. Du opnår bedre indeklima samtidig med, at du sparer på energien. 

Kontakt EL:CON

Vil du være grønnere? 

  KONTAKT EL:CON