Adgangskontrol

EL:CON hjælper virksomheder med sikre løsninger inden for adgangskontrol. Vi oplever, at adgangskontrol bliver mere og mere udbredt.

Sikkerhed med intelligent styring

En god løsning, hvor systemet til adgangskontrol fungerer optimalt, giver både større sikkerhed for mennesker og værdier. Samtidig kan systemet lette hverdagen for de daglige brugere ved at erstatte fysiske nøgler med intelligente datastyrede adgangskort.

Fleksibilitet og overblik

Elektronisk adgangskontrol er dog sjældent en fuldstændig erstatning for normale fysiske låse. Men den elektroniske adgangskontrol giver dig nogle fleksible muligheder for at skifte adgangsgodkendelse eller for at tilføje eller slette brugere.

I dagtimerne giver en adgangskontrol et godt overblik over, hvilke medarbejdere er hvor? Ikke mindst i virksomheder med fleksibel arbejdstid er adgangskontrol en god løsning.

  RING TIL OS

Skal vi kontakte dig vedr. adgangskontrol eller anden sikring?

Udfyld formularen

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Udfyld en eller flere af nedenstående mulighederJeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger