Hos EL:CON har vi de nødvendige kompetencer og uddannelser til at udføre komplette løsninger inden for brandalarm og brandsikring. Vi er naturligvis godkendt af forsikringsselskaberne.

Sund fornuft bremser driftsstop

Følgerne af en brand kan være katastrofale. Tab af menneskeliv eller førlighed og helbred er naturligvis de åbenlyst største katastrofer - og det gælder selvfølgelig både i private hjem og i virksomheder. Alene af disse grunde står en brandalarm højt på de flestes dagsorden.

For en virksomhed kan brandskader på produktionsanlæg eller IT-system også være alvorlige. Så alvorlige, at virksomheden får et langvarigt leveringsstop. I disse situationer er kunderne nødsaget til at finde alternative leverandører, og hvem siger, at de senere vender tilbage til virksomheden?

For både medarbejdere og virksomhed er brandalarm og brandsikring derfor sund fornuft.

Bred kompetencevifte inden for brandanlæg

EL:CON Sikring tilbyder dig som kunde en bred vifte af sikringsløsninger - blandt andet automatisk brandanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV) og automatisk røgudluftning (Ru).

Vi leverer anlæg, som naturligvis overholder alle gældende sikringsklasser og regler (DS, ISO, IEC, EN).

Vores produktsortiment inden for brandanlæg er blandt andet:

  • ESMI
  • Securiton
  • ESSER
  • Schrack
  • Delta
  • MX
Brandanlæg_2019

Brugervenlig brandcentral til alle bygninger 

ESMI brandcentral

Hos EL:CON Sikring tilbyder vi vores kunder en bred pallette inden for sikringsløsninger – blandt andet automatisk brandanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV) og automatisk røgudluftning (Ru).

Med en ESMI brandcentral får I et brandanlæg, der lever op til de høje krav, som stilles til moderne byggeri. En ESMI brandcentral overholder naturligvis også alle gældende sikringsklasser og regler (DS, ISO, IEC, EN).

Alle vores brandanlæg/brandcentraler bliver bygget som adressérbare samt konventionelle systemer.

Når vi bygger en ESMI brandcentral, bliver den bygget efter DBIs retningslinjer og i tæt samarbejde med DBI og vores grossister. Alle projekterende medarbejdere i EL:CON er personcertificerede, hvilket gør os til nogle af de førende, når det gælder opsætning og servicering af ESMI brandcentraler.

EL:CONs brandanlæg repræsenterer kvalitet og smidige installationer, som gør, at vi er stærke i samarbejdet med alle typer underleverandører.

  RING TIL OS
Brandanlæg2_2019

EL:CON sikring tilbyder vores kunder brandanlæg blandt andet fra ESMI

Teknisk data ESMI brandanlæg

 

Vi udfører system-integrationstests i tæt samarbejde med andre entreprenører. Vi tilbyder management-systemer til størsteparten af de brandanlæg og brandtekniske løsninger, vi forhandler. Et af vore populære brandcentraler er fra producenten ESMI.

Vi servicerer alle åbne ABA-anlæg. Brandanlæg fra EL:CON leveres med en modulær, brugervenlig brandcentral til alle typer af bygninger.

Se mere om teknikken bag ESMI brandanlæg her

Brandanlæg1_2019

EL:CON sikringsteam er klar til at hjælpe dig videre

Skal vi sikre din virksomhed?

 

EL:CONs dygtige sikringsteknikere er klædt fuldt på til montering, tests samt service på installationerne.

EL:CONs sikringsanlæg bliver bygget efter DBI/F&P retningslinjer og regler. Alle projekterende medarbejdere i EL:CON er personcertificerede i den specifikke retningslinje.

Vi har afdelinger i hele Danmark - ring og få et uforpligtende tilbud eller sparring på dine sikringsinstallationer.

Skal vi kontakte dig vedr. brandalarm eller anden sikring?

Udfyld formularen

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Udfyld en eller flere af nedenstående mulighederJeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger