Kommunal 0-energi administrationsbygning

0-energi bygning

0-Energi bygning

240 administrative medarbejdere ved Aarhus Kommune fik nyt tag over hovedet i Viby. Den nye administrationsbygning er kendetegnet ved bæredygtighed og lavt energiforbrug, og EL:CON Aarhus har stået for den omfattende elentreprise.

Solen som energikilde

Byggeprojektet har blandt andet omfattet solceller til elproduktion, solfangere til produktion af varme og genvinding af ventilation. Der har været tale om et konkurrenceprojekt, hvor EL:CON Aarhus har været med helt fra begyndelsen.

EL:CON har udført opgaver inden for stærk- og svagstrøm, tyverialarm, adgangskontrol, automatisk brandalarmanlæg, CTS og forberedelse af videoovervågning.

 

EL:CON har programmeret intelligent styring

Aarhus Kommune lagde vægt på, at den nye administrationsbygning skal være fleksibel. Som teknisk leverandør har EL:CON således skulle medregne kravet om, at det blandt andet skulle være let at flytte vægge og dermed ændre på størrelsen af kontorerne.

EL:CON har stået for at programmere den intelligente styring til byggeriet. Et traditionelt og fuldt integreret CTS-setup har fået komfort og lavt energiforbrug til at spille sammen. Blandt andet kan hver bruger individuelt indstille temperaturen på kontoret, regulere solgardinerne og aktivere den naturlige ventilation.

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.