0-energi bygning

Kommunal 0-energi administrationsbygning

Case_ 0-Energi bygning.png

240 administrative medarbejdere ved Aarhus Kommune fik nyt tag over hovedet i Viby. Den nye administrationsbygning er kendetegnet ved bæredygtighed og lavt energiforbrug, og EL:CON Århus har stået for den omfattende elentreprise. 

Byggeprojektet har blandt andet omfattet solceller til elproduktion, solfangere til produktion af varme og genvinding af ventilation. Der har været tale om et konkurrenceprojekt, hvor EL:CON Århus har været med helt fra begyndelsen.

EL:CON har udført opgaver inden for stærk- og svagstrøm, tyverialarm, adgangskontrol, automatisk brandalarmanlæg, CTS og forberedelse af videoovervågning.

Læs mere om, hvordan vi kan sikre din virksomhed. 

  EL:CON SIKRING

 

EL:CON HAR PROGRAMMERET

INTELLIGENT STYRING

Aarhus Kommune lagde vægt på, at den nye administrationsbygning skal være fleksibel. Som teknisk leverandør har EL:CON således skulle medregne kravet om, at det blandt andet skulle være let at flytte vægge og dermed ændre på størrelsen af kontorerne.

EL:CON har stået for at programmere den intelligente styring til byggeriet. Et traditionelt og fuldt integreret CTS-setup har fået komfort og lavt energiforbrug til at spille sammen. Blandt andet kan hver bruger individuelt indstille temperaturen på kontoret, regulere solgardinerne og aktivere den naturlige ventilation.

Læs mere om intelligent styring

Her kan du læse mere om EL:CONs kompetence inden for installation af intelligent styring (CTS).

  INTELLIGENT STYRING