ELCON_IT og data_Allsize

IT-PLATFORM TIL TØJVIRKSOMHED

ALLSIZE

I 2007 overtog EL:CON driften af tøjvirksomheden Allsize' eksisterende IT-system. I 2011 krævede nedbrud i virksomhedens server en ny IT-platform.

 

Siden samarbejdets opstart og frem til 2011 har EL:CON efter kundens ønske holdt det eksisterende IT-system i luften, men afgav fra starten et tilbud på opgradering og fornyelse af IT-systemet.

Hurtig udrykning

Da strømforsyningen i virksomhedens server pludselig en nat sætter ud i starten af 2011, skal der findes en hurtig løsning. Fra Allsize i Grenaa kontakter EL:CON  og til IT-systemet igen er oppe at køre på en midlertidig løsning baseret på hardware fra EL:CONs eget lager går der kun 2,5 timer.

Efter nedbruddet var der ikke langt til handling. Allsize skulle nu have ny IT-platform baseret på en kraftig server, og EL:CON skulle levere.

EN NY SERVERPLATFORM ER SAT I DRIFT

INGEN GENER FOR MEDARBEJDERNE

EL:CON har leveret en serverplatform til håndtering af e-mail, fil og print. Det nye system er sat i drift, uden medarbejderne hos Allsize har mærket synderligt til skiftet. De kunne fortsætte arbejdet på deres computere - kun afbrudt af enkelte kortvarige afbrydelser i form af planlagt genstart af IT-systemet.

Allsize har aftale med EL:CON om både service på elinstallationer og support på IT.

God erfaring  

EL:CON har god erfaring med IT-løsninger til for eksempel håndværksmestre og mindre virksomheder. Listen over kunder tæller for eksempel:

 

  • Aarhus Havn
  • Søgaard Ejendomme
  • VVS Hadsten
  • Andersen Maskinfabrik
  • Anholt Havn
  • Faurskov Gymnasium
  • Den Jyske Håndværkerskole

 

  MERE OM EL:CONS IT-LØSNINGER

 

Mere end en internetforbindelse

Mere end internetforbindelse 

Med EL:CON på holdet kan du få en IT-løsning som er tilpasset din virksomheds behov. 

Kontakt vores kompetencenter inden for IT og data - og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

  KONTAKT EL:CON