Sikring, der betaler sig hos

Anelyst Autoteknik

Faktaboks_Anelyst Autoteknik.png (1)

EL:CON har skræddersyet en sikringsløsning til AutoPartner-værkstedet, Anelyst Autoteknik. Løsningen er med en favorabel serviceaftale, som overholder forsikringens krav - og er tjent hjem i løbet af ganske få år.

Tryghed og økonomisk fordel

Værkstedsejer, Jan Lunn, har investeret i tyverialarm og videoovervågning, så han er sikret mod tyveri, indbrud og hærværk - samt hurtig udrykning ved brand. Er uheldet ude dækker forsikringen, da sikringskonsulenten fra EL:CON har sammenholdt sikringsløsningen med Jann Lunds forsikringspolice. Hos EL:CON er du nemlig sikret en AIA erklæring.

Sikringsløsning der giver frihed til at vælge selv

Anelyst Autoteknik ejer selv anlægget og er derfor ikke bundet af dyre leasing- og serviceaftaler. EL:CON har installeret en sikringsløsning, der kører på en åben platform. I fremtiden kan Jann Lund derfor frit vælge, hvem der skal være værkstedets servicepartner på anlægget.

  LÆS MERE OM VORES SIKRINGSLØSNINGER HER

 

Certificeret leverandør med 24 timers alarmservice

EL:CON er certificeret sikringsinstallatør og har til AutoPartner sammensat et sortiment af sikringsprodukter skræddersyet til autoværksteder med fokus på tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning - og naturligvis med 24 timers alarmservice.

 

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.