Elcon Sikring Anelyst Autoteknik

SIKRING DER BETALER SIG

ANELYST AUTOTEKNIK

EL:CON har skræddersyet en sikringsløsning til AutoPartner-værkstedet, Anelyst Autoteknik. Løsningen er med en favorabel serviceaftale, som overholder forsikringens krav - og er tjent hjem i løbet af ganske få år.

 

Tryghed og økonomisk fordel

Værkstedsejer, Jan Lunn, har investeret i tyverialarm og videoovervågning, så han er sikret mod tyveri, indbrud og hærværk - samt hurtig udrykning ved brand. Er uheldet ude dækker forsikringen, da sikringskonsulenten fra EL:CON har sammenholdt sikringsløsningen med Jann Lunds forsikringspolice. Hos EL:CON er du nemlig sikret en AIA erklæring.

  LÆS MERE OM EL:CON KOMPETENCE INDEN FOR SIKRING

SIKRINGSLØSNING DER GIVER

FRIHED TIL AT VÆLGE

Anelyst Autoteknik ejer selv anlægget og er derfor ikke bundet af dyre leasing- og serviceaftaler. EL:CON har installeret en sikringsløsning, der kører på en åben platform. I fremtiden kan Jann Lund derfor frit vælge, hvem der skal være værkstedets servicepartner på anlægget.

Certificeret leverandør med 24 timers alarmservice

EL:CON er certificeret sikringsinstallatør og har til AutoPartner sammensat et sortiment af sikringsprodukter skræddersyet til autoværksteder med fokus på tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning - og naturligvis med 24 timers alarmservice.

Bestil en sikringskonsulent 

Du kan bestille en gratis sikringskonsulent fra EL:CON og få en uforpligtende vurdering af sikringsløsningen og forsikringspolicen.

  KONTAKT DIN LOKALE EL:CON-AFDELING