ELCON_Elinstallation_Borgen Sønderborg

CITYCENTER I CENTRUM

BORGEN SØNDERBORG

EL:CON indgik i september 2011 i et konsortium med KT Electric om elentreprisen i forbindelse med opførelsen af Borgen Sønderborg, et citycenter på gågaden i Sønderborg på ca. 50.000 m2.

 

10-etagers indkøbscenter

Borgen er et 10-etagers butikscenter med 50-60 butikker, 6.000 m2 kontorer, 18 boliger og parkering i kælder og på taget med 600 p-pladser. Borgen er den første af sin slags i Sønderjylland.

EL:CON Middelfart indgik samarbejdsaftale med KT Electric, Ålborg, som har erfaring fra lignende projekter - blandt andet Fields i København.

 

STABILT BYGGERI KRÆVER

BYGGESTRØM HELE VEJEN

EL:CON leverer byggestrøm fra start til slut. Der indlægges cirka 1000 ampere byggestrøm på pladsen. Der opsættes også to transformerstationer i bygningen. Byggestrømmen sikrer stabilt byggeri og følger med fra de første udgravninger og op gennem bygningen, som det fortsætter i 2012 og 2013.

Byggeriet forventes afsluttet i tredje kvartal 2013.

Arkitektens tanker

Om arkitekturen skriver schmidt hammer lassen: "Bygningen fremstår i hovedmassen af vandskuret og hvidmalet tegl, hvori der indskærer sig udkragende bokse i mørke, perforerede stålplader, som giver en levende og springende facade, hvor lys og skygge kan lege og bringe bygningen i dialog med de omgivende huses skala."

Læs mere om elinstallation

Fra små opgaver til store projekter 

EL:CON kan også hjælpe dig med dine projekter - uanset størrelse. 

  LÆS MERE OM ELINSTALLATION