Citycenter i centrum

Borgen Sønderborg

Faktaboks_Borgen Sønderborg.png

EL:CON indgik i et konsortium med KT Electric om elentreprisen i forbindelse med opførelsen af Borgen Sønderborg, et citycenter på gågaden i Sønderborg på ca. 50.000 m2.

10-etagers indkøbscenter

Borgen er et 10-etagers butikscenter med 50-60 butikker, 6.000 m2 kontorer, 18 boliger og parkering i kælder og på taget med 600 p-pladser. Borgen er den første af sin slags i Sønderjylland.

EL:CON Middelfart indgik samarbejdsaftale med KT Electric, Aalborg, som har erfaring fra lignende projekter - blandt andet Fields i København.

 

Billede2_BorgenSønderborg.png

Stabilt byggeri kræver byggestrøm hele vejen

EL:CON leverer byggestrøm fra start til slut. Der indlægges cirka 1000 ampere byggestrøm på pladsen. Der opsættes også to transformerstationer i bygningen. Byggestrømmen sikrer stabilt byggeri og følger med fra de første udgravninger og op gennem bygningen, efterhånden som byggeriet fortsætter og afsluttes helt.

Arkitektens tanker

Om arkitekturen skriver schmidt hammer lassen: "Bygningen fremstår i hovedmassen af vandskuret og hvimalet tegl, hvori der indskærer sig udkragende bokse i mørke, perforerede stålplader, som giver en levende og springende facade, hvor lys og skygge kan lege og bruge bygningen i dialog med de omgivende huses skala".

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.