ELCON_Sikring_Brørup Traktor- og maskinecenter

BRUG FOR ET VÅGENT ØJE?

BRØRUP TRAKTOR- & MASKINCENTER

Brørup Traktor- & Maskincenter nær Vejen havde i flere år været plaget af indbrud og tyveri. EL:CON afhjalp situationen med et komplekst overvågningsanlæg, som skaber tryghed og overblik.

 

 Overbevisende produkter

"Valget faldt på EL:CON, fordi jeg efter en grundig præsentation af produkternes kvalitet var overbevist." Sådan udtaler medejer af Brørup Traktor- & Maskincenter, Svend Aage Jensen.  Virksomheden har med sine 11.000 m2 udendørs areal behov for ekstra vågne øjne. For lidt for ofte var personer på besøg om dagen for at kigge - for om natten at gøre lidt mere end det.

 

SERVER MED DATE OG EN EKSTRA SKÆRM

SMART LØSNING

EL:CONs IT-konsulenter installerede en server med data, som kan hentes fra alle computere i virksomhedens netværk samt 10 kameraer. Der er opsat en ekstra skærm, hvor to mand kan holde øje med kunder i butikken og ankomne biler, hvor man kan tage snapshots af bevægelserne.

Svend Aage Jensen kobler sig ofte op via iPhone, iPad eller PC fra hjemmet om aftenen, så han kan tjekke, om der er bevægelser på stedet: "Det giver et overblik, som er helt nyt for mig", bemærker han.

  LÆS MERE OM VORES IT-LØSNINGER

SPØRGSMÅLET ER

HVOR MEGET SKAL OVERVÅGES?

Svend Aage Jensen havde ikke regnet med, at løsningen ville blive så omsiggribende. Han har tidligere haft video- og alarmanlæg, men ikke i en kaliber som nu. Udgangspunktet var fire kameraer, men det endte i noget mere.

Ved overvågning er spørgsmålet: Hvad og hvor meget skal overvåges? Og dernæst i hvilken kvalitet og tilgængelighed, man ønsker.

En ekstra sidegevinst

Svend Aage Jensen tror på løsningens præventive virkning. Derudover er der en ekstra sidegevinst ved overvågningen. Medarbejderne har nu klart overblik, så man slipper for at tjekke hele sortimentet igennem ved optælling.

Kontakt EL:CON

Vil du vide mere om EL:CONs overvågningsløsninger, så er du velkommen til at tage kontakt til vores sikringskonsulenter. 

  FIND DIN EL:CON-AFDELING