Ny selvbetjening på 

Ejby Biblioteket

Faktaboks_Ejby Bibliotek.png

EL:CON har projekteret og installeret teknikken, så borgerne i Ejby ved Middelfart nu kan gå på biblioteket, når det passer dem bedst. Ejby Bibliotek kunne derfor åbne som det første såkaldte 'åbne bibliotek' i Middelfart Kommune.


Åbent fra 7-22 alle ugens dage

På biblioteket i Ejby er der to slags åbningstider: betjent og selvbetjent. I den betjente åbningstid er personalet klar til at hjælpe og vejlede, som man kender det. I den selvbetjente åbningstid kan borgerne bruge huset og låne/aflevere, selvom biblioteket er ubemandet.

Man får adgang via sygesikringsbeviset og kan gå på internettet, læse aviser og blade, låne bøger og musik eller mødes med læsekredsen.

  LÆS MERE OM ADGANGSKONTROL

 

Et fuldautomatisk bibliotek

EL:CON har i samarbejde med risikostyringskoordinator Erling Bohsen fra Middelfart Kommune projekteret og installeret de tekniske løsninger på biblioteket. Der er installeret:

  • Videoovervågning
  • Kontrolmodul, som styrer tyverialarm, lys og lyd
  • Televarsling, så brugerne får en meddelelse inden biblioteket lukket

Samtidig afsendes signal via kontrolmodulet til nedlukning af computere, slukning af lys og igangsætning af tyverialarm.

 

Besøgstallet stiger

45,6 %. Så mange flere besøgende havde Ejby Bibliotek i juni 2011 i forhold til samme måned i 2010. Biblioteket har fået mange nye brugere, og succesen har medført, at EL:CON har projekteret og installeret lignende teknik på Nørre Aaby Bibliotek.

 

 

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.