Holstebro Badeland 

Genbrug af kulde sparer 52 kW i timen

Faktaboks_Holstebro Badeland.png

Tidligere sendte Holstebro Badeland en stor mængde kulde fra opvarmningen af badevandet direkte ud i den blå luft. Til glæde for medarbejdere, motionister og miljø genbruges kulden nu til aircondition.

 

33-34 graders indeklima

Førstesalen over Holsebro Badeland huser administrationen, styrketræning og Holstebro Turistbureau. Varmen fra badelandet steg op og resulterede i et varmt og ubehageligt indeklima med 33-34 graders varme.

Daglig leder, Poul Erik Nielsen var indstillet på, at der skulle ske forbedringer. Efter kontakt med EL:CON var han ikke i tvivl om, hvem der skulle levere løsningen.

VENTILER OG PUMPER UDGØR ET

UNIKT SYSTEM TIL OPSAMLING AF KULDE

EL:CON har udviklet og installeret et unikt system, som ved hjælp af ventiler og pumper opsamler den kulde, som varmepumpen genererer til opvarmning af badevandet. Kulden genbruges nu i airconditions-anlægget, som EL:CON har installeret i kontor- og motionslokalerne over badelandet.

 

 

Næsten gratis comfort

Lavere temperaturer på kontorer og træningslokaler er resultatet af samarbejdet med EL:CON. Når anlægget kører på fuld styrke sparer Holstebro Badeland samtidig 52 kW pr. time. Det er en løsning, som sikrer stedet næste gratis comfort.

  MERE OM INDEKLIMA

Kontakt EL:CON

Har du styr på energiforbruget? 

Kontakt EL:CON Indeklima og hør, hvordan EL:CON kan hjælpe din virksomhed med at få styr på energiforbruget. 

  EL:CON INDEKLIMA