ELCON_Indeklima_McDonalds

FRITURELUGT VÆK

MCDONALD'S

EL:CON har installeret et 12 meter langt ventilationsrør under udfordrende forhold. Røret skal hjælpe McDonald's af med klager over lugtgener i og omkring hovedbanegården i Aarhus.

 

For fastfood-restauranten McDonald's på banegården i Aarhus har klager over friturelugt været en del af dagligdagen siden åbningen af restauranten i begyndelsen af 2010. Nu skal en forlængelse af ventilationsrøret på 12 meter installeret af EL:CON sende lugten så højt til vejrs, at McDonald's slipper for klager over lugtgener.

Indfarvet ventilationsrør 

"Ventilationsrøret er indfarvet, så det matcher muren og dermed skæmmer bygningen mindst muligt. Det har været et krav fra Aarhus Kommune, som ejer bygningen, hvor banegården og restauranten ligger", fortæller funktionschef Mike Boutrup fra EL:CON Indeklima. Arbejdet krævede en kran med en rækkevidde på 37 meter, idet røret skulle løftes 25 meter ind over et tag.

ET CENTRALT OG TRAFIKERET OMRÅDE KRÆVER

OMFATTENDE ANSØGNINGSARBEJDE

Området omkring banegården i Aarhus er centralt og yderst trafikeret. Så før EL:CON kunne installere ventilationsrøret, lå der et omfattende administrativt forarbejde for EL:CON i at indhente tilladelser fra både Aarhus Kommune og Banedanmark.

  VIL DU VIDE MERE OM VENTILATION, SÅ KONTAKT EL:CON INDEKLIMA