VEDLIGEHOLDELSE AF VIBY RENSEANLÆG

VIBY RENSEANLÆG

Hos Aarhus Vand er de glade for at have en fast EL:CON automationstekniker tilknyttet, som til dagligt sørger for at vedligeholde anlægget på Viby Renseanlæg. 

 

I 2009 vandt EL:CON licitationen på service og vedligeholdelse af Viby Renseanlæg, som ejes af Aarhus Vand, frem til efteråret 2014. »Vores opgaver hos Viby Renseanlæg favner bredt. Vi vedligeholder anlæggets forskellige komponenter for at sikre en problemfri drift«, fortæller projektleder Hans Kildehøj-Laursen fra EL:CON Automation A/S, som varetager opgaven hos Viby Renseanlæg. Udover vedligeholdelse af anlægget har EL:CON Automation også leveret nye styretavler og PLC til anlægget samt sørget for montering af disse.

  LÆS MERE OM EL:CON AUTOMATIONS LØSNINGER

ET STORT OG KOMPLICERET ANLÆG

EN FAST MAND TILKNYTTET OPGAVEN

I forbindelse med opgaverne på Viby Renseanlæg har EL:CON tilknyttet en fast automationstekniker, som har sin daglige gang på renseanlægget.

Tilstedeværelsen af den faste EL:CON-medarbejder har haft stor betydning for samarbejde mellem Aarhus Vand og EL:CON. »Det betyder meget for vores samarbejde, at vi har en fast mand på stedet. Vores anlæg er stort og kompliceret, og derfor er det en fordel at have en mand tilknyttet som kender vores anlæg til mindste detalje. Det gør tingene lettere for os og vi sparer tid, fordi vi ikke skal til at sætte en ny mand ind i det hver gang, der opstår problemer«, fortæller driftsleder Louis Landgren fra Aarhus Vand.

 

 

Fordel for begge parter 

Det er ikke kun Aarhus Vand, som har draget fordel af den faste EL:CON-medarbejders tilstedeværelse på renseanlægget. Også EL:CON har opnået gode resultater ved denne ordning. »Generelt betyder vores daglige gang på renseanlægget, at vi har et godt indblik i driften. Et bedre kendskab til anlægget gør, at vi kan optimere vores arbejdsgange og udvikle de rette løsninger«, fortæller projektleder Hans Kildehøj-Laursen.

  LØSNINGER INDEN FOR SPILDEVAND OG VANDFORSYNING

 

 

Kontakt EL:CON

Kontakt os 

Kontakt EL:CON Automation A/S for at høre mere om EL:CONs løsninger til spildevands- og vandforsyningsvirksomheder 
eller hvis du vil høre mere om serviceaftalen hos Viby Renseanlæg.

  KONTAKT EL:CON AUTOMATION A/S