ELCON_Elinstallation_Videncenter Thy Mors

KNX-LØSNING I VIDENCENTER THY-MORS

VIDENCENTER THY-MORS

Den 11. november 2011 åbnede Videncenter Thy-Mors, som er et innovativt, bredtfavnende rådgivermiljø inden for landbrugserhvervet. EL:CON stod for den fulde elentreprise, hvor KNX-løsninger er i fokus.

 

Rammer for innovation og videndeling

Målet for nybyggeriet i udkanten af Thisted er at skabe et miljø for videnformidling, nytænkning og nye løsninger i det 4.400 m2 store videncenter opført af LandboThy og Mors-Thy Familielandbrug. EL:CON har biddraget med en fremtidssikring i form af KNX.

INTELLIGENT STYRING

KNX SIKRER FREMTIDEN

Bygherren valgte i samråd med EL:CON en KNX-baseret løsning til at styre lys, varme og ventilation. Resultatet er en energioptimeret bygning, der så at sige tænker selv. Elektriker Jonas Jacobsen om løsningen: »KNX åbner for uendeligt mange muligheder. Det gælder om at finde frem til de konkrete komponenter, der sammen med en optimal programmering vil give den bedste løsning i brugen af huset«.

Intelligente styringer

De intelligente styringer medfører medarbejdertrivsel og energibesparelser. Det oplever medarbejderne ved, at EL:CON blandet andet har installeret spjældstyreet ventilation i mødelokaler med måling af CO2, så dårlig luft undgås. KNX-systemet muliggør også styring af solafskærmning, og lyset i lobbyen justeres automatisk efter det naturlige lysindfald.

Læs mere om EL:CONs kompetencer inden for automation og intelligente styringer.

  AUTOMATION

 

 

Skal vi stå for el-entreprisen?

Skal EL:CON stå for elentreprisen? 

Klik på knappen og læs mere om vores kompetencer inden for elinstallation. 

  ELINSTALLATION