Artikel

Årets kollega gennem tiden


Hvert år kårer vi en ildsjæl som årets kollega. Det gør vi for at hylde vores medarbejdere og for at give en særlig anerkendelse til den kollega, som ELCONs medarbejdere mener yder en særlig indsats.

2022

I 2022 blev det industrielektriker Thomas Bruun Henriksen fra ELCON Holstebro, der løb med titlen som Årets kollega 2022. Thomas blev kåret til Årets kollega, fordi han er en kæmpe holdspiller og meget vellidt af alle i afdelingen. Thomas’ kolleger beskriver ham som en behagelig, rolig og humoristisk person at arbejde sammen med, og en af hverdagens helte, der altid står klar med en hjælpende hånd, når det hele brænder på.

Se video med Thomas

2021

I 2021 blev det elektriker Anders Baastrup fra Entreprise Nord, der løb med titlen som Årets Kollega i EL:CON. I alt kom der over 60 nomineringer til Årets Kollega fra alle vores afdelinger, og medarbejdere fra blandt andet Service Øst, Service Vest, Specialkompetencer og Entreprise har været repræsenteret i den skarpe konkurrence! Anders løb dog af med den fornemme titel, og blev fejret af sine kolleger på Nicolinehus med flag, kage, blomster og diplom.

Se video med Anders

2020

I 2020 blev det receptionist på ELCONs hovedkontor, Inga Laursen Albring, der løb med titlen som Årets Kollega i ELCON. Dommerjuryen har blandt andet lagt vægt på, at Inga er en kæmpe hjælp for sine kolleger og for ELCON som helhed. Inga er en humørspreder, der passer sine arbejdsopgaver med et smil, og får alle til at føle sig velkomne, så snart de træder ind ad dørene hos ELCON. Inga er kort sagt verdensmester til sit job, en højt værdsat kollega og en fantastisk ambassadør for ELCON.

Se video med Inga

2019

I 2019 havde 93 kollegaer indstillet 65 kollegaer til titlen som Årets Kollega - og det var ny rekord. Men det var overmontør Morten Busk Klitte fra ELCONs serviceafdeling i Viborg, der løb med titlen. Dommerjuryen har blandt lagt vægt på, at Morten formår at berige sine kollegaer både fagligt og socialt.

Se video med Morten

2018

I 2018 var 29 kollegaer indstillet til titlen som Årets Kollega, men det var elektriker Peter Lisby fra ELCON Trafik og infrastrukturafdeling i Aarhus, der løb med titlen. Dommerjuryen har blandt lagt vægt på, at Peter udstråler overskud og møder sine kollegaer og ELCONs kunder med en kompetent faglighed og stor arbejdsglæde.

Se video med Peter

2017

I 2017 var 30 kollegaer indstillet til titlen som Årets Kollega, men det var elektriker Jesper Mathiesen fra ELCON projektafdeling i Aarhus, der løb med titlen. Dommerjuryen har blandt lagt vægt på, at Jesper er professionel, respekteret og vellidt – og så er han ekstraordinært dygtig til sit fag.

Se video med Jesper

2016

»Jacob går forrest – for eksempel når nye initiativer bliver introduceret. Der lyder sjældent negative ord fra Jacob – han har en god evne til at bevare en positiv tilgang til tingene. Han siger aldrig nej til en opgave, om det så betyder, at han skal stå op midt om natten for at hjælpe en kunde.« Sådan beskrives Jacob Ramsgaard, da han blev kåret til Årets Kollega i ELCON 2016.

Se video med Jacob

2015

»Jack bevarer overblikket, og når han uddelegerer opgaver til kollegaerne sørger han altid for grundig oplæring og instruktion. Dermed er alt er i orden, når ELCON rykker ud for at løse kundens opgaver.« Sådan blev der blandt andet sagt om serviceleder i Glostrup, Jack Schnoor, der blev Årets Kollega i 2015.

Se video med Jack

2014

»Mogens kommer med forslag til holdbare og fremtidssikrede løsninger. Han følger op på opgaver, så han er sikker på, at løsningerne virker optimalt.« Sådan lød det, da IT-supporter Mogens Glad Nymark Rasmussen, som den første i ELCONs historie blev kåret som Årets Kollega i 2014.

Se video med Mogens