Nørre Aaby

Nørre Aaby

ELCON elbil

Hos ELCON i Nørre Aaby har vi fokus på vedvarende energi, og vi tilbyder dig et omfattende produkt- og servicesortiment med varmepumper og solceller. Som en del af ELCON giver vi dig fordelene ved at samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle og de højt specialiserede.

Typiske opgaver hos ELCON i Nørre Aaby  omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Døgntelefon og service hos dig

Vi har service i fokus. Vi udfører alle typer elopgaver fra store projekter til små serviceopgaver.

Vi kan altid hjælpe dig. Vi har en døgntelefon - ring 7266 7000 - og vores velkvalificerede medarbejdere rykker ud til dig.

CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Nørre Aaby.