Skive

Skive

ELCON Skive

ELCON i Skive udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til større projekter. Som del af ELCON kan vi tilbyde dig at samle alle dine opgaver ét sted. Eksempler på løsninger er: 

  • Total elentreprise på Skive Rådhus' nye tilbygning med innovative grønne tiltag
  • Elentreprisen på nybyggeri af Videncenter Thy-Mors med KNX-løsninger
  • Rådgiver og leverandør af elentreprise for landsdækkende BAUHAUS

 Vi rådgiver, monterer og installerer solceller. Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder vi fiberinstallationer og trådløse netværk. Vi leverer og servicerer omstillingsanlæg, både analogt og digitalt.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for ELCON i Skive omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

ELCON Sikring i Danmark

Sikring

Læs mere om sikring

Kjeld Jacobsen A/S og EL:CON Skive

I starten af 2012 overtog ELCON elfirmaet Kjeld Jacobsen A/S. Dermed blev der taget hul på et nyt kapitel ved at dele kontor, lager og viden på H.C. Ørstedsvej 30 i Skive. I starten af 2017 er ELCON flyttet i nye lokaler på Gemsevej 15 i Skive

CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Skive.