Artikel

Energioptimering


Energioptimering fra ELCON er smarte løsninger til at forbedre virksomheders elforbrug m.m. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig.

To ELCON projektledere taler sammen ved bord

Vil du optimere din virksomheds energiforbrug?

Ved du, hvor mange penge virksomheden bruger på el og energi? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Begge dele og mere til kan vi hjælpe med.

Hos ELCON er vi nemlig specialister i energioptimering. Hver dag hjælper vi kunder inden for erhverv, industri og det offentlige med at udnytte deres ressourcer bedst muligt. Det indebærer for eksempel professionel rådgivning om energireducerende løsninger. Men vi hjælper også med optimering af bygningens tekniske installationer.

Således kan din virksomhed i højere grad opnå en grøn profil - og du kan spare penge samt CO2. Book et møde. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.

Find din lokale ELCON-afdeling.

Se produkt
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

LED-lamper i loftet i kontorbygning

Opnå store energibesparelser med simple tiltag

Flere privatpersoner og virksomheder har fået øjnene op for energioptimering. Og det er med god grund. På den lange bane kan du med nemme tiltag nemlig opnå store energibesparelser – en win-win situation for både miljøet og økonomien. 

Selv helt simple udskiftninger kan gøre en forskel. Midler som solceller, LED-pærer og automatisk tænd/sluk-funktion kan hurtigt skære ned omkostningerne. Får du også koblet intelligent bygningsautomatik på, bliver energiforbruget yderligere sænket. 

Det største potentiale i at spare på energiforbruget finder du i optimering af de tekniske installationer. Hos ELCON kan du derfor få hjælp til at gennemgå bygningens nuværende energiforbrug. Bagefter beregner vi mulige besparelser og installerer de nye løsninger, der er tilpasset dine økonomiske rammer.

Med vores ekspertise og løsninger kan du opnå store besparelser på energiforbruget. Den slags ændring ser ikke alene godt ud på papiret. Optimeringen giver også luft i driftsbudgettet og mulighed for at investere i nye, bæredygtige løsninger.
Solceller på tag

Fra grundige analyser til optimering af elforbrug

Med den rette energieffektivisering af el, vand og varme får du grønne tal på bundlinjen. Det er i hvert fald målet hos os. Vi mener nemlig, at der er store potentialer for at effektivisere energiforbruget i bygninger. Hvad enten det er ved at få ny varmepumpe, udskifte vinduer eller installere intelligent styring af lyset. 

Derfor tilbyder vi en række forskellige energibesparelser til erhverv og industri. Løsningerne dækker blandt andet over at:

  • Installere intelligent styring af varme, lys, ventilation og sikring
  • Sikre effektive solceller med den rigtige hældning på anlægget
  • Montere moderne luft til vand-varmepumpe med lang levetid
  • Give et grønt energitjek af bygningens drift og elmålerdata
  • Sørge for 100 procent udnyttelse af eksisterende anlæg

Vi bistår naturligvis med både vejledning, installation og service. Du skal blot vælge, hvilken form for optimering, der giver mest mening for din virksomhed. Er du i tvivl? Tøv ikke med at kontakte vores afdelinger.

Kontakt din lokale afdeling

Hvad er energieffektivisering og -optimering?

Energioptimering er en investering og et tiltag, der optimerer alt det, der suger energi fra dit forsyningsnet. Det kan være lige fra lys, varme, ventilation og elektrisk udstyr. Samtidig dækker energioptimering over forbrugsmønstre- og adfærd. Er dine medarbejdere for eksempel gode til at slukke lyset efter dem? 

Til sammenligning er energieffektivisering ofte om at udskifte forældet teknologi. På den måde kan du optimere dit elforbrug uden at skulle købe helt nye lamper. Bedre udnyttelse af teknologien er nemlig en vigtig løftestang til at reducere overflødigt, dyrt energiforbrug. 

At optimere bygninger og virksomheder handler altså ikke bare om at udskifte de gamle vinduer, så varmen ikke slipper ud. Det handler også om at udnytte de nuværende installationer, vælge moderne løsninger og indføre gode vaner.

CTS tekniker kigger på bygningsdata

Vi er klar til at hjælpe dig

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med energioptimering?

Tre medarbejdere taler samme ved et bord

Start på at energioptimere og -effektivisere i dag

Uanset om du ønsker energioptimering af el eller at energieffektivisere, så kan vi hjælpe dig. Hver dag arbejder vi nemlig målrettet på at optimere energiforbruget hos flere virksomheder. 

De mange muligheder inden for bedre udnyttelse af energien behøver hverken være dyre eller uoverskuelige. Ved hjælp af vores ekspertise og nogle helt simple, konkrete tiltag kan du finde besparelser her og nu. 

Vent derfor ikke på, at nabovirksomheden går i gang. Få indblik i potentialet for at opnå en grønnere optimering af el, vand og varme i din virksomhed. Du kan også kontakte vores erfarne energirådgivere. Så er du bedre klædt på til at træffe de rette energibesparende tiltag.

Ofte stillede spørgsmål om energioptimering

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når det kommer til energioptimering af bygninger og virksomheder. 

Finder du ikke svarene på dine spørgsmål. Du må meget gerne udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.