Job og karriere

Bliv en del af ELCON


Drømmer du om at bruge dine eltekniske kompetencer i et spændende job? Sammen med os kan du være med til at skabe en bæredygtig fremtid og sætte fart på den grønne omstilling i Danmark.

ELCON elektrikere

ELCON som arbejdsplads

Vi har mange forskellige kompetencer, faggrene og medarbejdere, hvilket gør ELCON til en alsidig og spændende arbejdsplads.

Læs mere
Elektriker monterer ladepunkt hos kunde

Mød en kollega

Hør hvad nogle af vores medarbejdere fortæller om deres arbejdsdag - måske er det nogle af dine kommende kolleger.

Læs mere
Lærling i ELCON

Bliv lærling

Vi har i vores brancheførende lærlingeprogram sammensat en række aktiviteter og tiltag, som styrker lærlingenes faglighed og kompetencer.

Læs mere
Ledige stillinger

Ledige stillinger

ELCON er en virksomhed i konstant udvikling og vækst, og derfor søger vi ofte nye dygtige medarbejdere - hold øje med vores jobbank.

Læs mere
DSC 9596

Hvem er vi?

I ELCON er vi på landsplan over 1.100 medarbejdere fordelt på afdelinger inden for blandt andet elinstallation, sikring, CTS, forsyning, termografi og trafik.

Vi er ejet af andelsselskabet NRGi, der i dag er en af Danmarks største energikoncerner, og sammen er det vores ambition at være med til at skabe et velfungerende og mere bæredygtigt samfund. 

I ELCON bliver du en del af et stort netværk af engagerede og dygtige kolleger, der arbejder sammen om fælles mål på tværs af landsdele og kompetencer.

ELCON elektriker på byggeplads

Har du spørgsmål?

Har du generelle spørgsmål om rekruttering, kan du kontakte HR på hr@elcon.dk