Storkøbenhavn

ELCON elektriker

Med udgangspunkt i adressen i Glostrup servicerer ELCON kunderne i det østlige Danmark. Vi udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi inden for automation. Afdelingens typiske opgaver omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Akut elektriker døgnvagt​

ELCON Storkøbenhavn tilbyder 24-timers elektrikerdøgnvagt på telefon 7266 7000, der sikrer dig som kunde en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. 

ELCON elektriker

Produkt- og servicesortiment

Lig ELCONs andre afdelinger tilbyder vi et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede - ét sted. Vores kerneområder er:

  • Alle former for stærk og svagstrømsopgaver, herunder traditionelle elinstallationer, serviceopgaver, serviceaftaler, netværk, KNX, CTStermografialarmanlæg og video.
  • Energioptimering: ELCON Sjælland hjælper vores kunder til at reducere energiregningen ved hjælp af energioptimering og installation af energirigtige løsninger, herunder LED lys. Afdelingen har desuden et stærkt samarbejde med en af Danmarks førende elbil-operatør CLEVER.
CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Storkøbenhavn.