Døgnvagt

Vagtnummer 72667000


Akut brug for hjælp? Vi har landsdækkende vagtordning - døgnet rundt hele året.

ELCON elektriker

Hurtig udrykning når uheldet er ude

ELCONs vagtordning er til for at yde hurtig og professionel elektrikerhjælp i akutte situationer uanset tidspunkt - for eksempel hvis du oplever driftsproblemer på grund af elfejl, elulykker, svigtende forsyning eller lignende.

Vagtordningen er bemandet døgnet rundt hele året og er gearet til hurtig udrykning, så I hurtigt kan få reetableret strømmen og komme i gang igen. 

Uanset om du har akut brug for en elektriker eller sikringstekniker i weekenden, en helligdag eller midt om natten, kan du kontakte os på vagtnummer 7266 7000.

Standardvagtordning

  • Vi sender hurtigst muligt en elektriker / sikringstekniker ud til dig, som løser problemet med det samme i det omfang, det kan lade sig gøre.
  • Kræves der specialkompetencer fra for eksempel en industri-, sikrings- eller automationsspecialist for at løse problemet, stopper døgnvagtelektrikeren problemet nu og her, og så sender vi en specialist ud til dig dagen efter.
  • Med standardordningen betaler du ikke for et abonnement, men blot for det enkelte udkald.

Brug for yderligere sikkerhed?

Har du behov, der ikke bliver dækket af standardordningen, kan du i stedet vælge vores Pro- eller Premiumvagtordning. 

Industrielektriker

Vagtordning tilpasset jeres behov

Følgende abonnementer kan tilpasses efter jeres behov for vagtordning til jeres virksomhed.

Pro

Vil du være sikker på at have adgang til både elektrikerdøgnvagt og vores brede netværk af specialister, uanset hvornår behovet opstår, kan du vælge vores Pro abonnementsordning. Her vil elektrikeren trække på en specialist, der guider via telefonen.

Premium

Er oppetid så kritisk en faktor for dig, at du vil være helt sikker på, at problemer bliver løst hurtigst muligt, tilbyder vi et premium abonnement, hvor vi stiller med en specialist onsite inden for den responstid, vi har aftalt. Det er din garanti for at have så driftssikker en produktion eller bygning som muligt.

tabel
ELCON CTS-tekniker

Landsdækkende CTS-vagtordning

ELCONs unikke CTS-vagtordning er til for at yde hurtig og professionel hjælp i akutte situationer, hvor et CTS-anlæg fejler – for eksempel når bygningen mangler varme, lyset ikke kan tænde eller ventilationsanlægget ikke kører.

Vagtordningen er bemandet døgnet rundt af CTS-teknikere, der alle er specialister med et højt anlægskendskab. Uanset om du har akut brug for en CTS-tekniker i weekenden, en helligdag eller midt om natten, kan du kontakte os på vagtnummer 7266 7000.

Både hjælp pr. telefon og besøg ved anlægget

Som udgangspunkt løser vi problemet ved at gennemgå dit CTS-anlæg sammen med dig i telefonen, mens vi guider dig til, hvad du skal gøre. I langt de fleste tilfælde løser vi problemet på denne måde.

Når situationen kræver det, er du som kunde desuden garanteret, at vi rykker ud til anlægget med en CTS-tekniker.

Med CTS-vagtordningen betaler du ikke for et abonnement, men blot for det enkelte udkald. 

Læs mere: CTS-vagtordning

Infrastruktur 21 (1)

OBS: Øvrig fejlmelding

ELCON vedligeholder vejbelysning og trafiksignaler flere steder i landet. Oplever du problemer med vejbelysning eller trafiksignal, skal du udfylde en formular.