Job og karriere

Er du vores nye kollega?


ELCON er en virksomhed i konstant udvikling og vækst, og derfor søger vi ofte nye dygtige medarbejdere.

To elektrikere taler sammen

Er du vores nye kollega?

ELCON er en virksomhed i konstant udvikling og vækst, og derfor søger vi ofte nye dygtige medarbejdere.

Vi søger dig, der har lyst til at blive en del af en moderne elteknisk virksomhed, hvor vi i stigende grad har fokus på at arbejde digitalt, hvor vi ønsker at bidrage aktivt til den grønne omstilling, og hvor vi arbejder sammen på tværs af kompetencer for at kunne tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger.   

Sådan bliver du en del af holdet

Du finder alle ledige stillinger i vores jobbank – se link nederst. Vælg det job, du ønsker at søge, og upload CV og ansøgning via linket i stillingsopslaget. Vi passer selvfølgelig godt på dine personoplysninger, og derfor modtager vi kun ansøgninger via vores online system og ikke på mail eller i fysisk form. Ønsker du at høre om jobmuligheder, er du også altid velkommen til at ringe direkte til den afdeling, du har interesse for.

Processen, når du har sendt din ansøgning

Vi gennemgår indkomne ansøgninger løbende og udvælger kandidater til en samtale. Vi bestræber os på at give alle kandidater svar snarest muligt efter ansøgningsfristen. Har du søgt læreplads som elektrikerlærling, gemmer vi din ansøgning i databasen i seks måneder. Du bliver kontaktet i tilfælde af, at du inviteres til en samtale. Vær opmærksom på, at det ikke er sikkert, at der er en ledig læreplads på det pågældende tidspunkt.

ELCON elektriker på byggeplads

Har du spørgsmål?

Har du generelle spørgsmål om rekruttering, kan du kontakte HR på hr@elcon.dk