Job og karriere

En hverdag med spændende udfordringer og gode kolleger


ELCON er en landsdækkende installatørvirksomhed med over 1.100 medarbejdere, hovedsæde i Aarhus og afdelinger i hele landet.

DSC 9463

En spændende og alsidig arbejdsplads

Vores medarbejdere arbejder inden for blandt andet elinstallation, sikring, CTS, automation, forsyning, termografi og trafik, og sørger for at levere solide eltekniske løsninger til kunder både lokalt og nationalt. 

Vi har også dygtige medarbejdere inden for ledelse, økonomi, administration, kommunikation, HR og IT.

Vi har i det hele taget mange forskellige kompetencer, faggrene og medarbejdere, hvilket gør ELCON til en alsidig og spændende arbejdsplads.

ELCONs domicil

Vi har grønt udsyn, der skaber forandring

ELCON er ejet af andelsselskabet NRGi, der i dag er en af Danmarks største energikoncerner, og sammen er det vores ambition at være med til at skabe et velfungerende og mere bæredygtigt samfund. 

Med en bred vifte af eltekniske kompetencer bidrager ELCON aktivt til den grønne omstilling ved at skabe energirigtige løsninger.  

Det er vores målsætning at være kundernes foretrukne grønne eltekniske partner, og derved være med til at skabe en positiv forandring mod en mere bæredygtig fremtid. 

Udvikling er et nøgleord i ELCON – vi ønsker både at udvikle samfundet, vores medarbejdere og ELCON som virksomhed. Det gør vi, via de opgaver vi løser, kompetenceudvikling, vækst og digital transformation.

To elektrikere taler sammen

Forskellighed er en styrke

Hos os er der plads til alle. Uanset faglige kompetencer, alder, køn og etnicitet. Og uanset, om du er nyuddannet, rutineret seniorprofil eller midt imellem.

Lokal tilstedeværelse i en national virksomhed

I ELCON opererer vi nationalt, men er samtidig lokalt forankret ved vores mange afdelinger landet over. 

Vores medarbejdere er med til at gøre en forskel, og de er fundamentet for, at vi kan realisere vores ambitioner. Derfor lægger vi også vægt på, at vores medarbejdere matcher vores virksomhed, og har de rette kompetencer til at styrke ELCON både nu og i fremtiden.   

Mand taler i telefon

Vil du hellere ringe eller sende en sms til os?

Har du spørgsmål til et konkret job, specifik afdeling eller er du nysgerrig på at høre, hvordan det er at arbejde i ELCON?