Job og karriere

En hverdag med spændende udfordringer og gode kolleger


ELCON er en landsdækkende installatørvirksomhed med over 1.100 medarbejdere, hovedsæde i Aarhus og afdelinger i hele landet.

DSC 6564

En spændende og alsidig arbejdsplads

Vores medarbejdere arbejder inden for blandt andet elinstallation, sikring, CTS, automation, forsyning, termografi og trafik, og sørger for at levere solide eltekniske løsninger til kunder både lokalt og nationalt. 

Vi har også dygtige medarbejdere inden for ledelse, økonomi, administration, kommunikation, HR og IT.

Vi har i det hele taget mange forskellige kompetencer, faggrene og medarbejdere, hvilket gør ELCON til en alsidig og spændende arbejdsplads.

ELCONs domicil

Vi har grønt udsyn, der skaber forandring

ELCON er ejet af andelsselskabet NRGi, der i dag er en af Danmarks største energikoncerner, og sammen er det vores ambition at være med til at skabe et velfungerende og mere bæredygtigt samfund. 

Med en bred vifte af eltekniske kompetencer bidrager ELCON aktivt til den grønne omstilling ved at skabe energirigtige løsninger.  

Det er vores målsætning at være kundernes foretrukne grønne eltekniske partner, og derved være med til at skabe en positiv forandring mod en mere bæredygtig fremtid. 

Udvikling er et nøgleord i ELCON – vi ønsker både at udvikle samfundet, vores medarbejdere og ELCON som virksomhed. Det gør vi, via de opgaver vi løser, kompetenceudvikling, vækst og digital transformation.

To elektrikere

Vi er sammen om fælles mål

I ELCON bliver du en del af et stort netværk af engagerede og dygtige kolleger, der arbejder sammen om fælles mål på tværs af landsdele og kompetencer.

Lokal tilstedeværelse i en national virksomhed

I ELCON opererer vi nationalt, men er samtidig lokalt forankret ved vores mange afdelinger landet over. 

Vores medarbejdere er med til at gøre en forskel, og de er fundamentet for, at vi kan realisere vores ambitioner. Derfor lægger vi også vægt på, at vores medarbejdere matcher vores virksomhed, og har de rette kompetencer til at styrke ELCON både nu og i fremtiden.   

2022 Kollega

Vi kårer årets kollega 

Hvert år kårer vi en ildsjæl som årets kollega. Det gør vi for at hylde vores medarbejdere og for at give en særlig anerkendelse til den kollega, som ELCONs medarbejdere mener, har ydet en særlig indsats.

Årets kollega er en kollega, der går forrest med godt humør, hjælpsomhed, engagement og dygtighed, og som er med til at gøre ELCON til et endnu bedre sted at arbejde.

Se kåring af Årets kollega