Job og karriere

Bliv lærling i ELCON


Vil du være lærling i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Så send os en uopfordret ansøgning.

Lærling i ELCON

Vi har fokus på lærlinge 

I ELCON ønsker vi at tage ansvar, og vi arbejder aktivt for, at mennesker med interesse for elfaget får muligheden for at uddanne sig. Derfor er hele 20% af vores timelønnede medarbejdere lærlinge. 

For at skabe den bedst mulige fremtid for vores lærlinge på arbejdsmarkedet har vi en række aktiviteter og tiltag, som er målrettet styrkelsen af lærlingenes faglighed og kompetencer. 

Du kan læse mere om vores ambitiøse og brancheførende lærlingeprogram nedenfor. 

Download folder om vores lærlingeprogram

Du kan læse vores lærlingefolder og downloade den - her - klik på folderen nedenfor.

To elektrikere taler sammen

Forskellighed er en styrke

Hos os er der plads til alle. Uanset faglige kompetencer, alder, køn og etnicitet. Og uanset, om du er nyuddannet, rutineret seniorprofil eller midt imellem.

ELCONs lærlingeprogram

Hos ELCON ønsker vi at investere i vores lærlinge. Derfor har vi skabt et lærlingeprogram, der sætter fokus på DIG - din uddannelse, din trivsel og din fremtidige karriere.

Lærlinge i ELCON

Mød vores lærlinge

Mød Andreas, Martin og Peder, der er elektrikerlærlinge i ELCON. Hør dem fortælle om, hvorfor de har valgt at blive lærlinge i ELCON, det fede ved elektrikeruddannelsen, og om hvordan en arbejdsdag foregår.

Se video
Mand taler i telefon

Vil du hellere ringe eller sende en sms til os?

Har du spørgsmål til et konkret job, specifik afdeling eller er du nysgerrig på at høre, hvordan det er at arbejde i ELCON?

Vi søger engagerede lærlinge

Vi lægger vægt på at vores lærlinge brænder for elfaget, er klar til at yde en engageret indsats både på skoleforløbene og i virksomhedspraktikken samt bidrager med nysgerrighed, godt humør og en positiv indstilling.

Kan du nikke ja til dette, og drømmer du om en karriere i en landsdækkende installationsvirksomhed, så send os en ansøgning via knappen.

Her kan du også læse mere om at være elektrikerlærling i ELCON, vores krav til kommende lærlinge samt få tips til din ansøgning.

Når du ansøger, gemmer vi din ansøgning i databasen. Du bliver kontaktet, hvis vi vil invitere dig til en samtale. Vær opmærksom på, at det ikke er sikkert, at der lige nu er en ledig stilling i den ønskede afdeling.  

Søg uopfordret
Lærling foran varebil

Vi er altid på udkig ...

Vi er altid på udkig efter engagerede og motiverede medarbejdere, og vi rekrutterer jævnligt nye lærlinge til vores afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Søg uopfordret