Job og karriere

Sådan er hverdagen i ELCON


Mød nogle af dine måske kommende kollegaer, og hør dem fortælle lidt om deres arbejdsdag. Mulighederne er mange i ELCON, for vi har alle eltekniske kompetencer under samme tag.

Faruk, montør i Forsyning i ELCON

På job med Faruk i Forsyning

Mød Faruk, der er montør i Forsyning, og hør, hvorfor han er glad for sit arbejde. Faruk og hans kollegaer arbejder til daglig for at sikre stabil forsyning i Danmark, og de arbejder for at udvikle forsyningsnettet, så den grønne omstilling kan blive en realitet

Se video

I lære med Michelle

Youtuber og influencer, Rasmus Brohave, har været med vores seje lærling, Michelle, på arbejde for at give indblik i hverdagen. De var på tre opgaver: Først installation af en ladeboks hos en kunde. Derefter gik turen til vores kunde logistikcenteret Vision Park, og dagen sluttede hos industrivirksomheden Isover.

Se video
Strøm til Aarhus Festuge

Strøm til Aarhus Festuge

I vores serviceafdelinger løser vi flere forskellige opgaver, og én af de opgaver vi løser, er hvert år at sætte strøm til Aarhus Festuge. Peder er en af vores dygtige serviceelektrikere, og han fortæller, at det giver stolthed at kunne fortælle familien, at han bidrager til den festlige begivenhed.

Se video
God variation i hverdagen

God variation i hverdagen

Mød Michael, der er uddannet industritekniker og siden valgte vejen som sikringstekniker. I vores sikringsafdeling hjælper vi kunderne med tryghed. Hør Michael fortælle om hverdagen som sikringstekniker på både store og små projekter. Dagene er aldrig ens, og det synes, Michael er fedt.

Se video
Christoffer er Fibertekniker i ELCON

Fiber: Vi bygger nettet

Bliv klogere på, hvorfor der er fremtid i fibernet, og mød Christoffer, der i effektivt samarbejde med dygtige kollegaer leverer internet til danske husstande.

Se video
DSC 9463

ELCON - vi installerer til fremtiden

ELCON er en landsdækkende elinstallatør med 1.100 lokale eksperter.
Vi bidrager til at gøre den grønne omstilling til virkelighed, og vi sikrer drift og udvikling i hele Danmark. Vi har kompetencer og kapacitet til at løse alle typer eltekniske opgaver uanset størrelse og kompleksitet.

ELCON er en arbejdsplads med plads, højt engagement og fællesskab, og vi tager ansvar for at uddanne og udvikle. Vi er en del af NRGi, som har om mål at være accelerator for den grønne omstilling og skabe håndgribelig værdi for andelshaverne og samfundet.

Mand taler i telefon

Vil du hellere ringe eller sende en sms til os?

Har du spørgsmål til et konkret job, specifik afdeling eller er du nysgerrig på at høre, hvordan det er at arbejde i ELCON?