Bygning

Entrepriseløsninger der dækker hele landet


ELCONs entreprisedivision er en landsdækkende enhed, der primært beskæftiger sig med fagentrepriser inden for de eltekniske kompetenceområder for el, sikring og bygningsautomatik.

Mødelokale

Alle typer entrepriser

Typiske opgaver for ELCON Entreprise er nybyg og renovering af de fleste byggerityper lige fra erhvervs- og industribygninger til større nybyggeri og boligbyggeri.

Entreprisedivisionen har egen beregnerenhed med mange års erfaring - og vi kommer altid frem til et realistisk tilbud på entreprisesager. Vi hjælper også gerne til med kalkulation og budgettering i forbindelse med større byggerier eller komplicerede opgaver, hvor man med fordel kan involvere os tidligt i forløbet.

Solide tekniske specialkompetencer

  • Med vores store organisation og mange tekniske specialkompetencer er vi i stand til at løse både helt store og komplekse entrepriser. 
  • Entrepriseenhederne er sammensat af erfarne projektledere og montører med solide kompetencer inden for styring af entreprisesager.
  • Alle medarbejdere har den fornødne viden og efteruddannelse så vi altid er opdateret med sidste nye viden om diverse myndighedskrav inden for de opgaver, vi udfører.
  • På byggepladserne har vi altid fokus på at løse opgaverne i dialog med de øvrige aktører, så tidsfrister overholdes og de bedste resultat opnås.
Kontakt Entreprise

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.