Artikel

Funktionelle kontorfaciliteter i Glostrup


Da kontorfaciliteterne over Østbro Centeret skulle renoveres, valgte ejendomsfirmaet Park Street ELCON som samarbejdspartner på den eltekniske del af projektet.

Park Street 1

Nyt liv til centeret

2675 kvadratmeter er blevet renoveret og fremstår nu i et moderne industrielt look.

ELCON har stået for al el-arbejdet på projektet med at renovere kontorfaciliteterne, og ELCON har stået for nye hovedkabler, nye tavler, føringsveje, gitterbakker, installationskanaler, udligninger af gasrør samt installation af lamper. Flere af lamperne er gamle genbrugslamper, som passer godt i det industrielle look.

Mads Kirud, juniorprojektleder i ELCON fortæller: ”Det er blevet et godt resultat. Da mange af installationerne er synlige, har det været vigtigt at få installationerne til at stå fejlfrit, så det ser flot ud i bygningen.”

ELCON har også stået for installation af automatisk brandalarmering, højttaler til talevarsling samt installation af netværk. Renoveringen betyder nu gode rammer for godt 300 medarbejdere – noget som også giver nyt liv til centeret, hvor flere lejemål før stod tomme.

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med ELCON, og ELCON har haft godt styr på og været meget professionelle i projektforløbet.”
Sharavanan Lingesan Manager hos Park Street
Godt samarbejde

Godt samarbejde undervejs

Sharavanan Lingesan, Manager hos Park Street, fortæller om samarbejdet med ELCON:

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med ELCON, og ELCON har haft godt styr på og været meget professionelle i projektforløbet.”

Park Street glæder sig over, at de med den nye renovering kan tilbyde attraktive rammer.

Park Street har i alt 60 ejendomme og udlejer +250.000 kvm til +400 lejere.

Download case om Park Street

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.