Projekter vi er stolte af

Se alle vores kundeløsninger

Viser Alle

Se, hvad vi har gjort for andre

(29)

Ditur 500X281

Nyt inspirerende domicil hos Ditur

Onlinevirksomheden ditur.dk har oplevet vækst og havde behov for et nyt domicil. ELCON har hjulpet med at skabe de nye rammer på 5000 kvadratmeter i Hasselager.

19.09.2022

Salling Group 1

Driftssikkerhed hos Salling Group

Salling Group driver i dag ca. 1700 butikker, og for at sikre forbyggende vedligehold på eltavler har koncernen i godt 30 år valgt ELCONs afdeling for termografi som samarbejdspartner.

16.08.2022

0 Bygning Indeklima

Kommunal administrations­bygning har 0-energi

ELCON programmerer intelligent styring til bæredygtigt kommunalt byggeri hos Aarhus kommune i Viby.

31.05.2022

Hilleroed Forsyning

Godt forbrugsoverblik hos Hillerød Forsyning

ELCONs måling af peaks og kapacitet på Hillerød Forsynings seks forsyningstavler har resulteret i et detaljeret overblik over energiforbruget og store besparelser på bundlinjen.

22.04.2022

Internet

Fremtidssikring af Samsøs netværksforbindelse med Fibia

Et samarbejde mellem Samsø Bredbånd og Fibia, samt ELCON som Fibias faste leverandør af fiberløsninger, sikrer Samsø fuld fiberdækning og en digital infrastruktur i verdensklasse.

22.04.2022

Ejner Hessel

Elteknologi i multifunktionelt samspil ved Ejner Hessel

ELCON er i forlængelse af flere vellykkede samarbejder med Ejner Hessel blevet tildelt teknikentreprisen i det nye Mercedes-Benz bilhus i Tilst.

22.04.2022

Intelligente værelser hos Hotel Zoku

ELCON har sørget for at gæsterne hos Hotel Zoku i København kan møde ind til intelligente værelser, hvor temperatur og luftkvalitet er i top, og kan styres direkte fra værelsets eget betjeningsdisplay

22.04.2022

hp byg

Grønt og energioptimeret domicil hos HP Byg

Solceller, jordvarmeanlæg og varmepumpe spiller sammen i et grønt og gennemtænkt CTS-anlæg hos HP Byg, der kan bryste sig af at have en både energivenlig og intelligent bygning.

22.04.2022

dansk metal

CTS-anlæg i særklasse hos Dansk Metal

Samarbejdet mellem ELCON og Dansk Metal har resulteret i et CTS-anlæg hos Dansk Metals hovedkontor. Alt fra solgardiner til ventilation styres over CTS-anlægget, som løbende optimeres og udbygges.

22.04.2022

Elcon Termografering Groenlands Lufthavn

Termografering af eltavler i Grønlands Lufthavne

Grønlands Lufthavne har siden 1989 været kunde hos ELCON. Ved at termografere fjernvarmeledninger og eltavler forebygger ELCON risiko for brand og driftsstop.

22.04.2022

drone i luften

Reduceret vandtab hos Trefor Varme

Da TREFOR Varme stod over for en større termografering af Kolding by, blev ELCON valgt som samarbejdspartner. Her tilbød ELCON både dronetermografering, stor erfaring og en konkurrencedygtig pris.

22.04.2022

oversigtskort

Afrapportering sikrer overblik hos Videbæk Energiforsyning

Overblik, reagering på fejl i tide og en stabil forsyningssikkerhed er nogle af resultaterne, som Videbæk Energiforsyning har fået, efter at ELCON Termografi har efterset netværk af kabelskabe

22.04.2022

termografisk billede af vej

Samarbejde i top hos Fjernvarme Fyn

I over 30 år har ELCON Termografi stået for termograferingen af fjernvarmenettet hos Fjernvarme Fyn. Samarbejde har sikret en stabil forsyning og et løbende overblik over fjernvarmenettets tilstand.

22.04.2022