Artikel

Logistik- og erhvervscentrum i Kolding


Vision Park er Koldings nye erhvervs- og logistikcentrum, og de første 100.000 kvadratmeter er lige nu under opførelse. ELCON er med på projektet og står for flere eltekniske opgaver på byggeriet.

Vision Park 1

Stort erhvervsbyggeri

Vision Park er et 43,5 hektar stort erhvervsområde, som bliver udviklet med respekt for naturen og efter bæredygtige principper. Områdets første lagerbygning er på 100.000 kvadratmeter, og Schou Company flytter ind i en del af de nye bygninger i starten af 2023.

ELCON er samarbejdspartner på projektet og står for stærkstrøm, it-installationer, fiber, belysning, programmerbar lysstyring, udvendige lys, brandalarmering (ABA) og kabling til alarmanlæg. Derudover skal ELCON stå for tilkobling af solcelleanlæg.

Projektet er stort, og som eksempel installerer ELCON over 2700 armaturer i lagerbygningen.

Sparring og samarbejde om at nå i mål

Totalentreprenør på projektet er Daugaard Pedersen A/S, og ifølge Nis Skeem Blicher, Project Manager hos Daugaard Pedersen A/S, er det en stor fordel at samarbejde med ELCON på projektet:


”Vi har et rigtig godt samarbejde med ELCON, og vi oplever, at ELCON giver os god rådgivning på den eltekniske del af projektet. ELCON har blandt andet været med til at granske og projektoptimere undervejs. For os er det vigtigt med en leverandør, som er medspiller i forhold til at nå i mål med en god løsning til den rette tid, så vi kan give bygherre en god oplevelse. Det lever ELCON op til.”

Undervejs i projektet har ELCON også arbejdet for at omgå udfordringer med den generelle materialemangel. Det er lykkedes og sket ved god planlægning af projektet.

”For os er det vigtigt med en leverandør, som er medspiller i forhold til at nå i mål med en god løsning til den rette tid, så vi kan give bygherre en god oplevelse. Det lever ELCON op til.”
Nis Skeem Blicher Project Manager hos Daugaard Pedersen A/S
Boligblok i Stadionkvarteret

Flere kompetencer i samme hus

En anden fordel, som Nis fremhæver, er, at ELCON har flere eltekniske kompetencer under samme tag.


”Jeg oplever, at vi kan spørge projektchefen fra ELCON, og så finder han en løsning ud fra vores og kundens behov. Det er en fordel, at ELCON har så mange kompetencer under samme tag, og at vi samtidig har en fast kontaktperson, som løser opgaven.”

Download case om Vision Park

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.