Artikel

Nyt inspirerende domicil hos Ditur


Onlinevirksomheden ditur.dk har oplevet vækst og havde behov for et nyt domicil. ELCON har hjulpet med at skabe de nye rammer på 5000 kvadratmeter i Hasselager.

Inspirerende rammer og et sikkert lager

Inspirerende rammer og et sikkert lager 

Den nye bygning er tegnet af GPP Arkitekter A/S, og IBG Erhvervsbyg er valgt som totalentreprenør. ELCON er valgt som samarbejdspartner til installation af lys, audio, brandalarmering (ABA), brandventilationsanlæg (ABV), netværksinstallationer og sikkerhedsgitre. Bygningen skal nemlig rumme både showroom, kontorer og lager, så derfor er sikkerheden højt prioriteret samtidig med at medarbejdere og kunder hver dag skal kunne møde inspirerende rammer. De to brødre og stiftere Mikkel og Kasper Dissing, fortæller:

”Vi ved, at vores resultater er drevet af vores kollegaer, og derfor var det vigtigt at give dem de bedst mulige rammer og arbejdsmiljø at være i. Ydermere, sikrer det nye domicil også, at vi ikke skal tænke på pladsmangel i mange år fremadrettet, og derfor kan vi sætte alt fokus på at vækste vores forretning.”

Den nye indretning rummer blandt andet loungeområder, fredagsbar, padelbane og bordtennis samt belysning i mange former og farver.

"Vi ved, at vores resultater er drevet af vores kollegaer, og derfor var det vigtigt at give dem de bedst mulige rammer og arbejdsmiljø at være i”
Kasper og Mikkel Dissing Owner og Co-foundere, Ditur
Termografering af eltavler

Høj teknisk faglighed og fleksibilitet

IBG Erhvervsbyg har valgt ELCON til opgaven, fordi ELCON kunne tilbyde et bredt spænd af kompetencer i samme hus og kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris. Samtidig havde ELCON den rette størrelse til at løfte opgaven. Märt Kukke, projektleder, hos IB G. Jensen, fortæller: ”Vi har oplevet høj teknisk faglighed, fleksibilitet og vilje til at få tingene til at lykkes.”


Kasper og Mikkel Dissing fortæller om samarbejdet med ELCON:
”Vi har været meget glade for vores samarbejde, og vi oplevede, at ELCON var pålidelige og punktlige, samt at vi havde en god kommunikation mellem os. Ydermere, har vi også oplevet fleksibilitet.

ELCON har taget ejerskab over projektet, og har haft samme agenda som os – at vi skulle stå med et gennemført domicil ved indflytning. Det har krævet fleksibilitet og masser af tilpasninger fra ELCON, hvilket de er lykkes med.”

Download vores Ditur case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.