CTS-vagtnummer 72667000


Brug for akut hjælp til et CTS-anlæg? Vores landsdækkende CTS-ordning er klar døgnet rundt.

ELCON CTS-tekniker

Landsdækkende CTS-vagtordning

ELCONs unikke CTS-vagtordning er til for at yde hurtig og professionel hjælp i akutte situationer, hvor et CTS-anlæg fejler – for eksempel når bygningen mangler varme, lyset ikke kan tænde eller ventilationsanlægget ikke kører.

Vagtordningen er bemandet døgnet rundt af CTS-teknikere, der alle er specialister med et højt anlægskendskab. Uanset om du har akut brug for en CTS-tekniker i weekenden, en helligdag eller midt om natten, kan du kontakte os på vagtnummer 7266 7000. 

ELCON CTS-tekniker

Vagtordning kun med CTS-teknikere

Med ELCONs CTS-vagtordning er du garanteret altid at få hjælp af en højt specialiseret CTS-ekspert, hvilket gør vores vagtordning helt unik.

Alle vores teknikere har bred elteknisk erfaring og et stort elektroteknisk overblik samt alle nødvendige certificeringer og kurser. De er programmører med mange års erfaring inden for området, og de har stor viden om både vand, luft, lys og varme. 

Som kunde får du en CTS-vagt, der har kendskab til samtlige CTS-anlæg på markedet og derfor kyndigt kan guide dig gennem telefonen - og hvis situationen kræver det også kan løse problemet hos jer, så I bliver mindst muligt påvirket af driftsforstyrrelsen.

CTS-vagtordning i skema

Både hjælp pr. telefon og besøg ved anlægget

Som udgangspunkt løser vi problemet ved at gennemgå dit CTS-anlæg sammen med dig i telefonen, mens vi guider dig til, hvad du skal gøre. I langt de fleste tilfælde løser vi problemet på denne måde.

Når situationen kræver det, er du som kunde desuden garanteret, at vi rykker ud til anlægget med en CTS-tekniker.

Med CTS-vagtordningen betaler du ikke for et abonnement, men blot for det enkelte udkald. 

Elektriker

Elektrikerdøgnvagt

Vi har også en døgnbemandet vagtordning, der yder hurtig og professionel elektrikerhjælp ved bl.a. driftsproblemer, elfejl, elulykker og svigtende forsyning.