Artikel

ESMI brandcentral kan tilpasses til alle bygninger


Med vores ESMI brandcentral får du et yderst brugervenligt, fleksibelt, skalerbart og ekstremt sikkert brandanlæg.

Mødelokale

Brugervenlig brandcentral til alle bygninger 

Hos ELCON Sikring tilbyder vi vores kunder en bred pallette inden for sikringsløsninger – blandt andet automatisk brandanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV) og automatisk røgudluftning (Ru).

Med en ESMI brandcentral får I et brandanlæg, der lever op til de høje krav, som stilles til moderne byggeri. En ESMI brandcentral overholder naturligvis også alle gældende sikringsklasser og regler (DS, ISO, IEC, EN).

Alle vores brandanlæg/brandcentraler bliver bygget som adressérbare samt konventionelle systemer.

Når vi bygger en ESMI brandcentral, bliver den bygget efter DBIs retningslinjer og i tæt samarbejde med DBI og vores grossister. Alle projekterende medarbejdere i ELCON er personcertificerede, hvilket gør os til nogle af de førende, når det gælder opsætning og servicering af ESMI brandcentraler.

ELCONs brandanlæg repræsenterer kvalitet og smidige installationer, som gør, at vi er stærke i samarbejdet med alle typer underleverandører.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Sikringstekniker fra ELCON

Teknisk data ESMI brandanlæg

Vi udfører system-integrationstests i tæt samarbejde med andre entreprenører. Vi tilbyder management-systemer til størsteparten af de brandanlæg og brandtekniske løsninger, vi forhandler. Et af vore populære brandcentraler er fra producenten ESMI.

Vi servicerer alle åbne ABA-anlæg. Brandanlæg fra ELCON leveres med en modulær, brugervenlig brandcentral til alle typer af bygninger.

Læs mere om ESMI Brandanlæg

Læs også

DSC 3144

Automatisk varslingsanlæg (AVA)

Find hurtige varslingsanlæg som et AVA-anlæg til din virksomhed. Vi har en bred erfaring i sikringsløsninger.

05.05.2022

DSC 3068

Få installeret ABA-anlæg i dag

Med et ABA-anlæg sikrer du din virksomhed bedst muligt. Vi beskytter din virksomhed, dine medarbejdere og sørger for hele installationen af anlægget. Herefter kører vi adskillige kvalitetstest.

05.05.2022

To sikringsteknikere fra ELCON

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning?