Artikel

Find de langsigtede besparelser med et grønt energitjek


ELCON tilbyder erhverv, industri og det offentlige et grønt energitjek af bygningsdriften, så I får det rette fundament til en grøn omstilling.

CTS tekniker gennemgår bygningens tilstand

Bliv klædt på til at træffe de rette bæredygtige beslutninger

Er du ansvarlig for bygningsdrift eller for at finde gedigne energibesparelser på din arbejdsplads?

Så er vores grønne energitjek som skræddersyet til dig. Vi tilbyder et grønt energitjek af bygningsdriften, så du får overblik og det rette grundlag at træffe bæredygtige beslutninger på.

Se produkt
CTS teknikere gennemgår data på computerskærm

Vælg de rigtige indsatser

Et Grønt Energitjek giver jer indsigt i, hvor I skal sætte ind, så I får prioriteret ressourcer til de indsatser, der giver den største effekt.

Rapport fra Grønt energitjek

Find de mulige energibesparelser

Energibesparelser
Den helt åbenlyse gevinst ved et grønt energitjek er at få identificeret overforbrug og minimeret tomgangsforbrug, hvilket ofte leder frem til betydelige energibesparelser.

Disse konkrete besparelser kan I bruge til at investere i yderligere energiforbedrende løsninger og virkelig få sat fart på jeres egen grønne omstilling.

Derudover vil et grønt energitjek også kunne identificere eventuelle fejl i anlæg, så I får minimeret risikoen for produktionsstop og nedetid.

Kontorbygning

Opnå bedre komfort og bedre bygningsdrift fremadrettet

Bedre komfort
Et grønt energitjek handler ikke kun om at finde de mulige energibesparelser, men har også fokus på komforten for de mennesker, der bruger bygningen.

Godt indeklima, ordentlig ventilation og lysstyring skaber bedre trivsel på arbejdspladsen og de energibesparende tiltag, vi rådgiver om, sikrer jer et behageligt, effektivt og sikkert miljø.  

Bedre bygningsdrift
Vores grønne energitjek giver et overblik over tingenes tilstand og det skjulte ressourcespild, men også indsigt i løsninger og langsigtede besparelser.

Med andre ord får I indsigt i, hvor I skal sætte ind, så I får prioriteret ressourcer til de indsatser, der giver den største effekt.

Sådan foregår et grønt energitjek

Et grønt energitjek forgår i tre trin:

Download materiale

Du kan downloade printvenlig info om Grønt energitjek i pdf-format - klik på folderen nedenfor.

 

 

CTS tekniker kigger på bygningsdata

Vi er klar til at hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et grønt energitjek eller et af vores andre produkter til intelligente bygninger?

Kontakt Bygningsautomatik