Artikel

Software


Med specialiserede softwareløsninger kan du sikre din produktion mod driftstop, energispild og ineffektive processer.

To automationsledere ved computerskærm

Komplette løsninger eller mindre justeringer

Med specialiserede softwareløsninger kan du sikre din produktion mod driftstop, energispild og ineffektive processer. ELCONs softwareprogrammører har mange års erfaring med programmering af en bred vifte af procesanlæg og maskinstyringer. Ingen opgaver er for store eller for små for os.

Nye, komplette løsninger til produktionen eller ændringer af eksisterende anlæg – vi klarer begge dele. Vi programmerer en lang række af proces- og maskinanlæg og har kunder inden for blandt andet industri og fødevareproduktion samt forsyningsselskaber, renseanlæg og vandværk i miljø- og forsyningsbranchen.

Vores medarbejdere er eksperter inden for programmering af PLC, SRO/SCADA og HMI.

Se produkt

Skal vi tage en snak om software?

Skriv til os eller giv os et kald - vi er altid klar på at tale om dine specifikke behov.

Jakob Møller Jakobsen

Funktionschef, Automation produktion

M:+45 4122 2573 E:jaj@elcon.dk

Thomas Bitsch Pedersen

Funktionschef, Automation projekter

M:+45 4122 2572 E:tbp@elcon.dk

Sådan arbejder vi

Vi går systematisk til værks og arbejder i tæt samarbejde med jer, så I er sikret de bedste løsninger til jeres nuværende og fremtidige situation.

Webside Automation Sådan Arb. Vi (1)
Automationstavle

PLC – vejen til en bedre produktion

Det er i PLC’en – eller Programmable Logic Controller – at vi kan omprogrammere produktionen og optimere dit anlæg. PLC'en er hardwareenheden i din eltavle, som styrer dit produktionsanlæg.

Udelukkende ved at programmere i PLC’en kan I for eksempel spare på energien, optimere ventilationen eller undgå ineffektive produktionsgange – ofte til gavn for både din økonomi og dine medarbejderes trivsel.

Softwareprogrammør i industrihal

Få kontrol med SRO og SCADA

SRO/SCADA-systemet (står for henholdsvis Styring, Regulering og Overblik samt System Control And Data Acquisition) er det centrale system, der samler informationerne fra PLC’en og resten af anlægget og sørger for kontrol og overvågning. 

I EL:CON har vi mange års erfaring med programmering af SRO/SCADA til industri-, proces-, miljø- og energianlæg. Med afsæt i dine produktionsbehov, hjælper vi dig med at finde det optimale set-up med omtanke for brugervenlighed og kvalitet.

Tekniker tjekker data  på computerskærm

HMI sikrer dig overblik

HMI (Human Machine Interface) er brugerfladen, som visualiserer maskinens data og gør det muligt for dig at betjene dit system. Der kan være mange forskellige krav til visualiseringen af data afhængigt af jeres branche, produktion og optimeringspotentiale. 

Vi har fokus på jeres behov og vægter fleksibilitet og skalérbarhed i løsningen, så I kan fortsætte med det samme HMI-panel, selv hvis jeres behov for data-visualisering ændrer sig i fremtiden.

Dataopsamling og håndtering

Ønsker I et let og tilgængeligt overblik over produktionsanlæggets data, kan vi skræddersy en datahåndteringsløsning til jer. Vi opsamler data fra jeres produktionsanlæg og processer, som herefter kan lagres på jeres server, eller vi kan stille en hostet serverløsning til rådighed.

Vi analyserer data med afsæt i jeres ønsker om for eksempel energi- eller procesoptimering, og de ønskede informationer leveres til jer, så I nemt kan håndtere dem og får den viden, I har behov for.

Dataopsamlingen kan blandt andet foretages ved hjælp af eksisterende sensorer på anlægget, eller der kan monteres trådløse IoT-komponenter, som overvåger og opsamler data. 

Softwareprogrammør arbejder ved bærbar computer

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en softwareløsningløsning?