Artikel

Tavleproduktion


I ELCON har vi dansk tavleværksted, hvor vi designer, projekterer og bygger eltavler i alle størrelser og typer – fra simple gruppetavler til specialdesignede styretavler.

Tavletekniker bygger eltavle på tavleværksted

Vi bygger tavler på vores eget danske tavleværksted

I ELCON har vi eget tavleværksted, hvor vi designer, projekterer og bygger eltavler i alle størrelser og typer – fra simple gruppetavler til specialdesignede styretavler. Vi arbejder ud fra nøgleordene kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed, og gennem en tæt dialog med dig bygger vi den eltavle, der matcher din virksomheds nuværende og fremtidige behov, ligesom vi optimerer, renoverer og servicerer eksisterende tavler.

Vi følger alle standarder

Vi følger vi alle gældende standarder, så dine eltavler lever op til de nyeste krav og reglementer. Vores tavler bygges udelukkende af europæisk godkendte komponenter i høj kvalitet, og vi er certificeret til at bygge tavler til en lang række lande uden for Europa, blandt andet USA og Canada. Vi arbejder inden for marinestandarder, og er iso-9000 certificeret.

Vi bygger tavler efter gældende europæiske standarder:

  • IEC 61439
  • IEC 60204-1
Se produkt
Tavletekniker bygger eltavle på tavleværksted

Vi følger alle standarder

I ELCON følger vi alle gældende standarder, så dine eltavler lever op til de nyeste krav og reglementer.

Vores tavler bygges udelukkende af europæisk godkendte komponenter i høj kvalitet, og vi er certificeret til at bygge tavler til en lang række lande uden for Europa, blandt andet USA og Canada. Vi arbejder inden for marinestandarder, og er iso-9000 certificeret.

Vi er certificeret til at bygge tavler til en lang række lande uden for Europa, blandt andet USA (UL) og Canada (CSA). Vi arbejder inden for marinestandarder og er iso-9000 certificeret.

Tavleproduktion med tæt samarbejde

I tæt samarbejde med dig designer, projekterer og bygger vi dine eltavler på vores tavleværksted i Aarhus. Vores specialiserede medarbejdere har mange års erfaring med at bygge og optimere eltavler til en bred vifte af anlæg – lige fra simple gruppetavler til specialdesignede styretavler.

Uanset om dit behov er stort eller småt, kan vi tilbyde dig en totalløsning, så du kan nøjes med én samarbejdspartner i hele processen – fra analyse og rådgivning til projektering, produktion, installation og vejledning. Du er tæt på processen og er altid velkommen til at besigtige produktionen på tavleværkstedet undervejs, ligesom du kan overvære Factory Acceptens Test (FAT).

Vi laver alle former for tavler

Blandt andet:

  • Styretavler
  • Fordelingstavler
  • Gruppetavler
  • Marinetavler
  • MCC-tavler
  • UL-tavler
  • UL/CSA-tavler
To automationsledere ved computerskærm

Eldiagrammer

Vi benytter et bredt sortiment af tegneprogrammer til eldiagrammer og er specialister i de mest brugte programmer. Som kunde vil du derfor modtage dine eldiagrammer og øvrige dokumentation i de tegneprogrammer, du ønsker. Vi tegner i flere programmer, blandt andet: SEE Electrical IGE + XAO(Caddy++) PCschematic E-Plan Acad

Autimationstekniker tester eltavle

Test af tavler

Enhver tavleproduktion eller -ombygning afsluttes med en udførlig test af alle opgavens tavler. Vi tester efter egne, specialiserede procedurer og udfylder testskemaet, så I har overblik og fuld dokumentation over testresultaterne. Har jeres virksomhed egne testprocedurer og –skemaer, tager vi naturligvis afsæt i disse, så I får den ønskede dokumentation.

Eltavle

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en eltavle?