Artikel

Håndboldcamp


Ja, du læste rigtigt. Her til sommer starter vi en håndboldcamp op sammen med TTH Holstebro. Den er for 9-14 årige og kommer til at løbe af stablen den 7. 8. og 9. august 2024.

camp

Hvad har en elinstallatørvirksomhed som NRGi ELCON med håndbold for børn og unge at gøre, tænker du måske. Faktisk mere, end man måske lige umiddelbart skulle tro.

Fællesskabet er vigtigt

Vi går vi op i fællesskab, og hos NRGi ELCON løfter vi i flok og mødes for at dyrke fællesskabet. At være del af et fællesskab har stor betydning for os som mennesker, og det gælder både, når vi er små, og når vi bliver større.

Derfor synes vi, det er et godt initiativ at starte et tilbud for børn og unge i Holstebro. Vi håber, deltagerne får både sjove og anderledes håndboldoplevelser.

Flere faglærte til den grønne omstilling

Vi arbejder vi hver dag for at sikre energibesparelser, forsyning til nye initiativer og for at installere flest mulige ladestandere, så den grønne omstilling kan blive en realitet. Elbranchen tilbyder et vælg af muligheder for at gøre en konkret forskel og for faglig og personlig udvikling. 

Vi får brug for endnu flere kollegaer og har plads på holdet, og her skal vi stå tidligt op og bidrage til at skabe interesse for elbranchen blandt de unge, så vores håb er også, at håndboldskolen her vil bidrage lidt til interessen.

Du kan læse mere og tilmelde dit barn til håndboldskolen her: https://www.tthholstebro.dk/ungdom/tilmelding

Bare rolig, det er stadig det eltekniske, som er vores spidskompetence, så tusind tak til TTH for at ville spille sammen med os om at få skabt et godt program.